Se spune ca daca nu iti doresti sa vezi nu vei gasi acel ceva. Dar cand atentia ta este sporita iti vei da seama cum unele lucruri se schimba instant in diverse situatii. Se intampla si cu barbatii care se impun cand este cazul prin manevre cu un substrat psihologic.

  • Un zambet larg. Desi aparent asta ar putea sa insemne ca este dragut si iti face poate chiar si ochi dulci in sensul usor diabolic tine de un ras fals. Psihologii spun ca de fapt sa isi arate larg dantura tine de un comportament usor agresiv din ideea de a-si arata caninii, asa cum fac si animalele in lupta pentru suprematie.
  • Cand isi drege vocea si adopta un ton ferm. Este un semn clar ca doreste sa se impuna. Din nou gandind in substrat psihologic o astfel de voce ce parca te cearta seamana pentru femei cu vocea matura masculina a tatalui care le pune la punct. Din instinct vor urma indicatii si vor asculta intocmai.
  • Pozitia sa este de asemenea edificatoare cand vine vorba de dorinta de a arata cine este seful. Pentru ca umerii lasati pe spate vor scoate in evidenta forma perfecta a corpului bine definit, vor arata spatele si muschii si asta este tot o forma de a scoate in evidenta pozitia masculina de impunere.
  • Mainile care se apropie sunt o forma de manipulare in fata femeilor pentru ca instinctiv sa isi incordeze muschii este o maniera de a se impune cu fizicul sau.
  • In lista de moduri prin care un barbat se impune se numara desigur si pozitia financiara sau cea sociala. Pentru ca cel mai adesea tine de o diferenta intre castigurile unui barbat si ale unei femei acestia isi permit oarecum sa isi arate suprematia.

Ori un barbat adevarat nu are nevoie de lectii pentru cum sa se impuna caci vorba dulce mult aduce.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *