Cand doua femei se intalnesc acestea se saruta si se imbratiseaza insa nu acelasi lucru poate fi spus despre barbati. Se intampla clar mai rar sa intalnesti cazuri de acest gen in randul reprezentantilor de ordin masculin.

Care este regula de salut intre barbati? Cu siguranta ca nu tine de:

  • Lovitura piept la piept. Vezi asta in filme insa in realitate nu ai cum sa faci asta. Nu este nici elegant, nu este nici politicos. Nimic din ceea ce ar putea sa iti dea avant sa faci asta. Asa ca evita daca nu este vorba de cazul celor care se afla in cine stie ce competitie.
  • Se imbratiseaza? Prea rar. De fapt ca o forma de compasiune sau de fericire acest caz este usor interpretabil. Nu este nimic iesit din comun ca doi barbati sa se imbratiseze insa este necesar un teren pregatit oarecum. Daca esti surprinsa de prezenta unuia sau a altuia ai un avant sa il imbratisezi insa ar trebui sa tii cont de faptul ca cel de langa tine ar putea fi si mai surprins de ceea ce intentionezi sa faci. Asa ca vine de la sine sau nu tine mai mult de modul in care cei doi isi gasesc sa spunem apropierea.
  • Se saruta pe obraz? Este si asta o forma de afectiune manifestata insa de cele mai multe ori este vorba de cei care se cunosc foarte bine, de cei care sunt poate chiar si rude. Se intampla de asemenea destul de rar.

Si ajungi astfel la concluzia ca cea mai comuna forma de a saluta este clar sa dai mana. Esti politicos si in egala masura pastrezi si o forma de respect insa fara a starni controverse.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *