stailer

Nimeni nu mai are răbdare să stea la cozi să plătească facturi, să cumpere alimente mai ales acum when COVID is in the air, dar îmbulzeala din supermarket e aceeași, să stea o veșnicie să cumpere haine, când toate aceste lucruri se pot rezolva mult mai rapid în mediul online. Numai la Mc ce mai au răbdare oamenii să stea ore în șir, în rânduri kilometrice, zău dacă nu. Mai ales că vine Paștele și tuturor li s-a acrit de salata de beouf și sarmale. N-ai ce face, poftele trupului și sufletului trebuie să ți le asculți mereu, dacă vrei să fii fericit ca un Happy Meal.

Stailer este o platformă online, special concepută pentru oamenii ocupați, a căror răbdare este testată zilnic. Și așa te stresează șeful, când ajungi acasă nevasta te mai trimite și cu gunoiul, copilul zbiară că vrea nu știu ce trăsnaie a mai văzut el pe la TV și tu nu mai ai timp să-ți aranjezi măcar barba. Poți merge chiar astăzi la salon în pauza de prânz ca să uiți de toate.

O mulțime de servicii și mai multe beneficii

Stailer înglobează cam tot ce îți dorești din sfera hair & beauty. Aici sunt înscrise saloane profesionale din Cluj, Timișoara, Iași, Oradea și București, însă cu pași rapizi va cuceri inimile românilor din mai multe colțuri ale țării. Dacă ți-ai comandat vreodată de pe net ceva și ai folosit filtre de căutare ca să ajungi mai rapid la opțiunea preferată, ei bine așa este și cu Stailer, iar informatii extra vezi aici.

Accesezi www.stailer.ro și de acolo e floare la ureche chiar și pentru cei certați cu tehnologia. Folosind filtrele de căutare precum locația, data și ora, genul tău și serviciul dorit, platforma îți arată doar saloanele care se pliază pe cerințe. De acolo este strict alegerea ta la ce stilist vrei să mergi, însă Stailer te ajută cu informații utile pentru a-ți simplifica și mai mult timpul de realizare a programării. Dispui de prețurile exacte ale serviciilor dorite, poze din salon cu lucrările realizate de echipele profi și afli chiar și locația exactă, ca tu să nu pierzi timp și combustibil pe drumuri și să alegi ce e mai convenabil pentru buzunarul tău.

Dar asta nu e tot! Stailer te surprinde în continuare!

Când ai nevoie de o programare rapidă, nu îți trebuie cont ca să o faci. Dacă ești în trafic, o poți face în câteva minute. Dar dacă îți creezi un cont, poți ține evidența locurilor pe unde ai fost, ca să știi când e timpul pentru o nouă programare. Astfel nu uiți stilistul ce ți-a plăcut cum te-a tratat. Stailer poate fi utilizat atât de către femei cât și de bărbați.

Femeile uită mai orice, mai puțin când le calci pe coadă. Bărbații, ei bine, bărbații chiar au nevoie de un ajutor la capitolul memorie, fiindcă ei nu-și umplu capul cu informații triviale. Stailer îi ajută pe toți cu reminder-ul ce este disponibil în agenda online, modernă și facilă. Astfel, nimeni nu uită de programările făcute, fiindcă reminder-ul e acolo să te ghiontească la timp. Platforma te menține organizat și te ajută să-ți transformi look-ul cât ai zice Stailer!

Intră în cadrul site-ului oficial www.stailer.ro să descoperi mai multe. Pentru alte informații în legătură cu platforma poți scrie la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *