fericirefericire

Fericirea se invata. Nu credeai sa auzi asta candva insa desi nu este ceva concret si material ai cum sa o inveti. Pentru ca de multe ori ai putea fi fericit insa nu iti dai seama pentru ca iti umbresti existenta cu tot felul de ganduri.

Un curs despre cum sa fii fericit suna mai degraba a curs la un psiholog. Nici asta nu ar strica. Exista spre exemplu o forma neconventionala de terapie, ce se bazeaza spre exemplu pe ras. Da, oricand de neconventional ar suna se pare ca si a rade din obligatie, usor fortat tot te ajuuta sa te simti bine si sa iti diminuezi stresul.

Exista cursuri care te ajuta sa te ghidezi spre ceea ce conteaza si anume sa iti descoperi alte si alte limite. Fericirea ta ar putea fi ca urmare a unor dezlegari de obiceiuri proaste:

  • Nu mai conta pe ceea ce cred sau spun altii despre tine. Vei ajunge sa nu mai ai energia necesara nici pentru tine cand tot vei incerca sa ii multumesti pe cei din jur.
  • Uita de barfa. Pentru ca asta se poate intoarce impotriva ta. Pentru ca barfa iti umple mintea, gandurile cu tot felul de idei proaste si pentru ca la un moment dat vei uita de tine cand vei barfi numai despre ce este in jur.
  • Nu te mai ingrijora. Si nu suna a lucru delasator  insa cand incepi sa te stresezi din tot ceea ce ai de infruntat se pare ca nu mai traiesti ci numai fugi de una sau de alta.
  • Sensibilitatea este si ea la un moment dat prea mult. Ajungi sa iei totul prea personal, ceea ce face ca la fiecare cuvant sa fii suparat/a pentru ceea ce se spune in jurul tau.

Si lista ar putea continua. Cu siguranta chiar si din curiozitate ar merita sa incerci un astfel de curs.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *