Traim parca intr-o ignoranta cand credem ca o lamaie ne poate provoca arsuri la stomac. Sau ca asta ar puyea fi cauza pentru care nu mai poti manca. Nu, de fapt totul este gresit caci lamaia este de mare ajutor numai daca ii oferi credit pentru asta.

Despre lamai

Lamaia este parte din categoria de citrice insa asta nu inseamna ca se comporta ca atare. Spre exemplu aceasta este alcalina, de fapt contrar a ceea ce ai putea crede; aciditatea sa in stomac de fapt se identifica cu acidul ce in mod normal exista. Astfel, lamaia poate calma senzatiile de arsuri, poate fi consumata pentru senzatia de usurime dupa o masa grea.

Consider-o si un digestiv caci te ajuta si din acest punct de vedere. Asta pentru ca are enzime ce ajuta la descompunerea mancarii, la digerarea ei astfel ca va usura procesul in sine. Nu degeaba se spune ca este indicat sa consumi apa cu lamaie, chiar si inainte de masa.

Sistemul imunitar este si el stimulat caci lamaia contine vitamina C. Astfel te vei feri de boli si de infectii cand vei avea un astfel de aliat. Propolisul si vitamina C este cel mai bun remediu de altfel. Si daca tot vorbim de  ceea ce contine nu este de neglijat nici faptul ca lamaia are ioni incarcati pozitiv care ajuta la o mai buna oxigenare a organismului. Creierul mai ales are nevoie de asta si cand nivelul nu mai este cel optim intervine o stare de moleseala, o proasta functionare a intregului organism.

In egala masura vei tine la distanta si bolile de inima caci lamaia face ca vasele de sange sa nu se aglomereze cu colesterol ce ar putea sa afecteze buna stare a circulatiei sanguine. Cu motive suficiente de a consuma lamaia nu o ignora.

De admin

Un comentariu la „De ce devine lamaia un necesar”
  1. […] Cum ar fi sa putem consuma acel ceva care sa ne protejeze pielea de razele solare si in plus sa ne ofere un bronz de durata? Se crede ca morcovii sunt cei care favorizeaza un bronz pastrat pe termen lung insa nu pot proteja pielea la expunerea solara. O astfel de dorinta este indeplinita caci exista deja prima lotiune solara ce se poate consuma. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *