infidelitateinfidelitate

infidelitate

Pe scurt, motivele pentru care insala barbatii sunt urmatoarele:

-Nu sunt pregatiti sa aiba responsabilitati;

-Nu se mai simt satisfacuti/stimulati in relatia curenta si sunt prea lasi pentru a o rupe;

-Le place sa se simta doriti, iar partenera nu le mai implineste aceasta dorinta;

-Apetitutul sexual al partenerei/sotiei nu mai e ca la inceputul relatiei/casniciei;

Studiile arata ca cei mai multi barbati nu inseala, doar 50 % dintre barbati raporteaza ca si-au inselat partenerele. Nu toti barbatii au puterea de a rupe stabilitatea relatiei si poate si mai multi ar dori sa insele. Totusi, barbatii nu ar trebui caracterizati ca avand un comportament in care inseala.

Dorinta de a insela apare deoarece barbatul se simte inchis, neapreciat sau usor desconsiderat. Intr-un mariaj sau o relatie, multi barbati sunt tratati ca partenerii care ofera femeilor siguranta materiala.

Barbatii inseala pentru a se simti importanti, apreciati si siguri pe ei. Nu este vina femeilor si nu este un joc in care sa dai vina pe cineva. Femeile cred ca daca isi apreciaza prea mult partenerii barbatii vor inceta sa faca lucruri frumoase pentru ele. Se pare ca este adevarat exact opusul.

Nu se poate contesta faptul ca majoritatea barbatilor nu pot spune „nu” cand sunt provocati la o partida de sex. Desi nu sunt bombardati tot timpul cu oferte, cateodata se poate ivi o propunere careia acestia nu ii pot rezista, cu care ei au impresia ca nu se vor mai intalni. Poate fi vorba despre o fosta iubire deprimata, sau o dansatoare sexy de pe ringul de dans. In acele momente, singurul lucru care le trece prin cap este „carpe diem”.

Unul din motivele pentru care barbatii insala este dorinta de implinire sexuala fara complicatii, atasament, adica o libertate sexuala. Daca insala, nu inseamna ca barbatii nu-si iubesc sotiile, ci doar ca acestora le e asociat „atasamentul” ce aminteste de dragoste, de relatie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *