De ce merita investitia intr-un fotoliu de masaj

Fotoliile de masaj sunt tot mai cautate in ultima vreme si tot mai laudate. Promit sa ofere experienta unui masaj complex, pe o durata de timp stabilita prin setare de fiecare utilizator. Desigur ca pentru a considera o astfel de investitie rentabila trebuie sa fii unul din cei care inteleg beneficiile masajelor. In caz contrar vei rezuma povestea la relaxare si vei considera cel mai probabil ca te poti lipsi de o investitie majora de genul unui fotoliu.

Ce-i drept, astfel de scaune cu masaj sau fotolii de asemenea au fost create pentru publicul cu nevoi anume – cei care sufera de oboseala cronica, de epuizare psihica, care au probleme de mobilitate, cu musculatura, crampe sau dureri mai ales la zona lombara. Se stie foarte bine ca masajul este un remediu pentru astfel de situatii.

Industria aceasta a devenit una mai dezvoltata pe masura ce oamenii si-au dat seama ca masajele pot combate si stresul. Orele de munca indelungi, fie stand in picioare, fie jos, afecteaza organismul. Daca nu sunt luate masuri, o astfel de rutina ingreuneaza toate procesele, deci buna functionare a organismului. In aceasta ecuatie masajele pot fi benefice. Exista doua scenarii – atenueaza durerile, simti ca detensioneaza muschii si instant iti recapeti un nivel de energie optima sau iti este parca indusa o stare de somn, iar alaturi de orele de odihna de dupa masaj te trezesti mai viguros ca oricand.

Fotoliul de masaj la tine acasa

Fata de anii trecuti cand depindeam practic de tehnicianul maseur, acum fotoliile de masaj sunt o alternativa. Acestea pot simula aceleasi tipuri de miscari. Tehnologia acestora este una de generatie moderna, astfel ca miscarile se simt ferm, dar deloc deranjant, cu intensitate ajustata. Fotoliile de masaj pot realiza diverse tipuri de tehnici, de la framantare la tapotare, de la netezire la presare, etc.

Concepute pentru a aduce o varianta mai practica si accesibila a masajelor, astfel de fotolii au si o forma mai compacta. In gama de la Masatto spre exemplu sunt modele special concepute pentru casa sau birou. Acestea nu necesita un spatiu prea mare nici cand sunt in functiune – aplica pozitia zero gravity, ideala pentru masaj, ceea ce inseamna ca picioarele trebuie sa fie ridicate.

Avantaje la achizitie

Masatto a fost initial comerciant pe aceasta nisa, acum este propriul producator, dispunand de o gama selecta de fotolii de masaj. A ajuns astfel sa inteleaga cererile publicului si ofera solutii avantajoase – fotolii compacte, eficiente, cu functii multiple, din gama de lux si performante. Acestea au preturi justificate, iar pentru cei care nu dispun de toata suma pentru achizitie exista si varianta cumpararii in rate.

Avantajele achizitiei inseamna sa ai la indemana un aliat pentru starea de bine a intregului organism. Fotoliul de masaj poate fi folosit oricand, in intimitatea casei, de intreaga familie. Variantele atat de complexe pot scana corpul pentru a ajusta punctele de presiune si rolele de masaj. Pot memora de asemenea unele programe cu tehnicile favorite de masaj.

Daca este achizitionat de la Masatto se include service-ul, iar garantia este inclusa. Mai presus de toate avantajele sunt clipele de rasfat si de dureri calmate, din timpul sesiunii de masare si dupa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *