De ce o clinica particulara in detrimentul uneia de stat

Cu siguranta fiecare dintre noi a intampinat cel putin o data nevoia de a primi ingrijiri medicale. Indiferent de cat de grave sau putin grave au fost problemele de sanatate, consultatia unui specialist este abordarea cea mai corecta in astfel de situatii.

Daca ne indreptam atentia catre spitalele de stat, ajungem la concluzia ca sanatatea noastra nu este intotdeauna pe lista prioritatilor medicilor. Poate din cauza fluxul mare de pacienti sau a bugetului redus alocat resurselor spitalului. Oricare ar fi motivul, nu putine sunt situatiile in care avem parte de neajunsuri si de experiente neplacute.

Asadar, o perspectiva mai incurajanta o ofera policlinicile private. Conform studiilor, principalul motiv pentru care unii opteaza pentru aceasta alternativa ar fi faptul ca nivelul de curatenie este unul mult mai ridicat. In plan secundar, personalul medical este mult mai amabil, exista aparatura performanta si profesionalismul de care da dovada echipa de medici. Tot pe baza cercetarilor s-a concluzionat ca serviciile de recoltare a analizelor de laborator urmate de cele de oftalmologie si de ginecologie formeaza topul celor mai frecvente cerinte.

Intr-adevar, pacientul care vine la clinica beneficiaza de toata atentia medicilor, desigur, in schimbul unui pret. Dar cum sanatatea este prioritatea tuturor, trebuie sa ne canalizam toate resursele catre aceasta directie. Clinicile private nu tolereaza discriminarile si asa zisele „atentii”. Esti respectat in egala masura si ti se acorda aceeasi atentie, indiferent de statutul social pe care il ai sau de varsta. Pentru copii si cei mai in varsta, care nu au rabdarea si puterea necesare pentru a sta la cozile interminabile, decizia de a apela la serviciile unei clinici private este cea mai buna alegere.

In privinta igienei, aceasta este dusa la un nivel de top in institutiile de renume, cum ar fi policlinica in Targu-Mures. Trebuie luat in calcul si posibilitatea aproape inexistenta de a contacta bacterii, virusi, spre deosebire de spitalele publice care au demonstrat concret la ce riscuri ne expunem.

Atunci cand ne referim la aparatura, diferentele isi spun din nou cuvantul. In ce sens? Ei bine, o clinica privata dispune de fonduri mai mari, iar o buna parte este investita in aparatura de ultima performanta. In cazul institutiilor medicale publice, echiparea si dotarea acestora cu utilitati depinde de fluctuatiile bugetului de stat. Importanta acestora este esentiala in depsitarea bolilor si punerea diagnosticelor corecte. La final, prescrierea tratamentului potrivit inseamna aproape un caz rezolvat, deci obiectivul a fost atins.

Avantajele nu se opresc aici, iar o demonstratie in acest este este Policlinica Carit San Medical, cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul serviciilor medicale. Profesionalismul si dedicarea cadrelor medicale sunt recunoscute atat in tara, cat si peste hotare. Specialistii gasesc solutii la toate problemele cu care s-ar putea confrunta un pacient, atat de ordin fizic, cat si psihic. Asadar, preiau sarcina de a trata afectiuni cardiologice, pediatrice, ginecologice, dermatologice, chirurgice, psihiatrice, iar lista continua. Tratamentele, recomandarile si solutiile cele mai bune se dau dupa o consultare amanuntita si responsabila.

Cand vine vorba despre sanatatea noastra, nu putem face niciun compromis. Indicat este sa prevenim, insa sunt situatiile in care suntem nevoiti sa tratam. Pentru ca starea de bine sa se reinstaleze este nevoie de o clinica particulara, unde personalul medical isi concetreaza toata atentia catre sanatatea pacientilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *