bilete avionbilete avion

bilete avion

Am inteles ca de 1 Iunie, de ziua copilului va fi liber si cum cade intr-o zi de luni, aceasta zi se merita a fi facuta parte a unui city-break sau a unui weekend prelungit care sa constituie o mini-vacanta in Londra. Cand am auzit ca vom fi liberi, m-am bucurat enorm pentru ca as avea sansa sa plec in afara tarii pentru prima data pe anul acesta. M-am gandit mai intai de toate la niste bilete avion Londra, si apoi la un loc de cazare in capitala Marii Britanii.

Insa, va intrebati de unde as putea sa imi achizitionez niste bilete accesibile ca pret dus-intors pentru mine si pentru inca o persoana? Probabil ca v-ati gandit ca nu pot face acest lucru asa de in pripa si sa mai ies si ok ca buget, insa am reusit la timp sa imi rezerv doua bilete dus intors pentru Londra, pentru aeroportul din Heatrhrow (LHR) de pe site-ul Aerolines.ro. Cum de am aflat despre acest site grozav atat de repede?

Foarte simplu. Din recomandari de la alte cunostinte care au mai multa experienta ca mine in ceea ce priveste calatoriile in afara tarii cu avionul. Nu pot decat sa ma bucur de acest succes si de faptul ca am reusit sa gasesc niste bilete accesibile ca pret, punandu-mi la punct si bugetul pentru cazare, dar si de vizitat in Londra. Insa, totusi, aceste bilete de avion le-am cumparat intr-o anumita zi speciala si cu ceva timp inainte de a pleca. Adica, noi suntem in data de 8 mai si mi-am luat deja cele necesare pentru o perioada de la sfarsitul lunii, asadar acesta este secretul meu.

Dar oare nu va intrebati si ce voi vizita in Londra? Iata ce!

  • British Museum. Acest muzeu cunoscut in toata lumea adaposteste lucrarile omului inca din vremurile preistorice si pana in zilele noastre, din toata lumea.
  • National Gallery. Gloria Trafalgar Square, Galeria Nationala din Londra  este un spatiu vast plin de picturi din Vestul Europei inca din secolul 13 si pana in secolul 19. Pentru mine, acest loc este o minune si abia astept sa ajung acolo.
  • London Eye. Acesta este un punct maxim de atractie in Londra. Din acest loc, daca alegi sa ii incerci serviciie, poti vedea toate punctele importante ale capitalei Angliei si te poti bucura de privelisti minunate asupra orasului pe timp de zi sau de noapte.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *