Exista o vorba celebra a celor care dupa mult timp isi dau seama ca oricata straduinta a existat tot nu cunosc oamenii din jur. De fapt poate ca nu au dorit sa ii cunoasca in adevaratul sens al cuvantului. Esti ceea ce mananci, esti ceea ce imbraci si ceea ce consumi pe scurt. Orice alegere te defineste si spune despre tine ce si cum preferi lucrurile in viata.

Cand vine vorba de cafea fiecare preferinta te tradeaza in preferinte. Cum vine asta? Cafeaua tare inseamna ca esti o persoana tare sau dura? Poate ca da. O cafea neagra se potriveste celor carora nu le place schimbarea, celor care au un cuvant greu de spus, celor statornici si hotarati. Daca e sa ne ghidam dupa ce spun specialistii in aceeasi categorie sunt si cei care nu au rabdare, persoane repezite, mereu pe fuga.

Pentru cei care prefera un cappucino perfectiunea este marea caracteristica. Posesivitatea, dorinta de a domina insa si o sensibilitate aparte se adauga in aceeasi lista. Astfel de persoane sunt atente in mod special la sanatatea lor si la modul in care fiecare zi si fiecare alegere poate contribui la starea aceasta.

Cat despre cafeau instant unii spun ca este pe cat de usor de facut pe atat de edificatoare pentru cei care prefera sa amane lucrurile, poate prea mult, pentru cei care sunt delasatori si nu numai, pentru pasivii care nu iau taurul de coarne.

Cei care prefera cafeaua fie ea si rece, dar dulce sunt cei care prefera sa faca lucrurile pe fuga, cei care sunt spontani si plini de aventura. Pana la urma nici nu vor mai tine cont daca bautura este rece atat timp cat isi doreau sa isi faca aceasta placere.

Introvertit, extrovertit, vesel sau pesimist in functie de tipul de cafea se deduc caracteristicile unei persoane. Tu ce cafea servesti?

 

De admin

Un comentariu la „Despre cafea si definitia ta”
  1. Constient sau nu alegerile pe care le facem spun totul despre noi. Dar asta cu cafeaua este cam greu de crezut. Bei cafea rece cand esti pe fuga….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *