Despre Reiki si cum sa practici asta la birou

Despre Reiki si cum sa practici asta la birou

Nu este de mirare ca in ultimii ani exista o tendinta in randul angajatorilor de a oferi angajatilor sansa de relaxare. Au nevoie in masura in care totul devien mai stresant, orele sunt tot mai multe petrecute la birou, intervine frustrarea si asa mai departe. Fiecare angajator are un plan de motivare. Asadar, Reiki se impune fara doar si poate. Iata insa si cum se defineste asta:

  • Prin traducere din japoneza Reiki inseamna forta universala a vietii. Ideea in sine de a practica asa ceva se bazeaza pe ideea de apela la forta si energia universului.
  • Meditatia este forma prin care se practica Reiki. Prin impreunarea palmelor se pare ca forta din exterior este invocata. Vindecarea spirituala este ceea ce se cauta prin astfel de practici.
  • Ai nevoie de un spatiu cat mai linistit, ai nevoie de un cadru intim in care sa practici Reiki. Practic nu ai nevoie de  prea multe, de un loc in care sa te asezi si efectiv un loc in care sa te desfasori in voie. Nu dureaza mai mult de 10 pana la 20 de minute.
  • Ideea de baza este ca practicantul sa fie cel care intra intr-o oarecare transa sa spunem, ceea ce face ca meditatia sa fie profunda. Acest lucru duce la detasare de probleme si mai cu seama combaterea efectelor de stres care afecteaza modul in care lucram si reactionam fata de anumiti stimuli.

Ai si avantaje din ceea ce inseamna aceasta practica. Din acest punct de vedere specialistii spun ca pana si hipertensiunea este reglata, ca intervine relaxarea si astfel anumite efecte fizice si psihice se amelioreaza – spre exemplu stiai ca a respira regulat si profund ar putea sa iti regleze fluxul de oxigen in organism astfel ca durerea de cap ar putea sa dispara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *