Vinul a fost mereu preferat de cei care prefera o bautura selecta, cei care duc o viata sanatoasa si nu in cele din urma cei care doar isi doresc beneficii si nu o betie ca la carte. Insa se pare ca sunt multe aspecte ce nu se cunosc despre vin. Iata doar cateva dintre acele mituri despre aceasta bautura bahica:

  1. Vinul nu ingrasa. Nu da vina pe altceva cand pur si simplu nu iti poti tine in frau poftele. Vinul are cele mai putine calorii si desi nu este exclus ca un test sa scoata la iveala un numar impresionant de calorii  nu are cum sa te ingrase daca bei regulat. Pana la urma orice ingrasa insa moderatia este cheia.
  2. Vinul vechi este bun insa asta inseamna deliciu si pana la urma vinul vechi este un moft. Dar productia din acelasi an ar putea fi fara doar si poate la fel de buna de consum si nu trebuie sa astepti pentru a putea servi un pahar de vin de calitate.
  3. Vinul dulce este pentru femei? De fapt asa cum spune si celebra vorba populara „gusturile nu se discuta”. Insa nu exista o categorie anume de vin pentru o categorie anume de persoane.
  4. Vinul este imbunatatit cu zahar. Asa cred unii care considera ca a adauga ceva zahar unui vin este cheia. De fapt nu exista o astfel de reteta pentru vin. Vinul de calitate nu este imbunatatit cu zahar sau orice alt adaos de asa natura.

Cat despre timpul potrivit sa bei un vin nu se ppate preciza concret. Din nou tine de o serie de factori insa nu este exclus ca zid e zi la masa sa servesti un pahar cu vin pentru ca acesta poate fi din deliciu un plus pentru memorie pe termen lung si nu numai.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *