Scriu acest articol legat de Diferenta dintre filmele romanesti si straine, pentru ca ma uit la filmul de pe Pro Cinema Toata Pantezele Sus, un film romanesc cu actori cunoscuti. Filmul este destul de vechi, dar constat pe zi ce trece ca devin din ce in ce mai frumoase cu trecerea timpului ( sau poate invers). Am constatat filme care sunt de acum 20-30 de ani, spectaculoase, admirabile, mirifice, efectiv ramai fara cuvinte cand observi cat de frumoase pot fi filmele romanesti.

Uitandu-ma la filmele straine, am constatat cu stupoare, ca nu au acelas divertisment cum intalnim la filmele romanesti. Actiunea desfasurata la filmele noastre este mult diferita fata de cele straine. Sunt si filme de toata admiratia peste hotare, dar pasiunea mea raman filmele romanesti. Raman uimit cum de rezigorii reusesc sa faca filme atat de bune de la an la an. Poate si datorita tehnologiei care a evoluat foarte mult, dar si a actorilor. Am observat ca in ultima perioada, filmele sunt cu multi actori cunoscute, pentru ca asta place publicului, iar ei prefera sa dea niste bani in plus la actori si sa se vanda foarte scump, decat sa faca alta incercare in a promova alti actori.

Este o misiunea destul de grea cand vorbim despre regizarea unui film. La urma urmei nu este treaba noastra, dar metaforic vorbind, mie chiar imi plac filmele romanesti si le recomand cu caldura tuturor dintre voi.

Daca aveti posibilitatea in a vedea un film de onoare, cunoscut si cu o actiune buna, va recomand chiar filmul TOATE PANZELE SUS. Este un film

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *