e-istet.ro

Vrem sa recunoastem sau nu, totul trece in ziua astazi in online. Clasicul pix si venerabila hartie devin treptat tot mai putin cautate, in detrimentul solutiilor ce pot fi gasite online. Acest lucru se aplica, mai nou, inclusiv in invatamant. Testele pentru evaluarea nationala e-istet sunt un exemplu edificator in acest sens.

De ce ar ajuta aceste teste mai mult decat varianta meditatiilor sau pregatirilor cu teste oferite la scoala? Pentru ca de multe ori elevii se plictisesc. Nimic nu poate fi mai chinuitor pentru ei decat sa rezolve exercitii si teste ore intregi, cu o culegere in fata. Putem chiar sa recunoastem ca micutii butoneaza acum gadgeturi de ultima generatie mai ceva decat parintii. Astfel varianta testelor online este un nou atu, un as in maneca parintilor ce vor sa isi pregateasca copiii pentru evaluarea nationala.

Privind testele si incercandu-le, vazandu-le efectiv la lucru, am constatat ca ofera o experienta foarte similara cu cea de la evaluarea nationala propriu-zisa. Totul, de la tipologia si modul interactiv de rezolvare a exercitiilor si pana la cronometrarea timpului de raspuns si punctaje, se aseamana cu ceea ce cuprinde programa testelor de evaluare nationala. Asta datorita faptului ca toate testele sunt realizate si gandite de profesori care au contribuit si la realizarea manualelor scolare de pe care se pregatesc copiii.

Orice parinte este pregatit sa ofere tot ceea ce este mai bun copilului sau. De aceea se ajunge si la varianta meditatiilor, pentru a se insista mai mult pe aspectele unde exista nedumeriri. Ca timp insa, dar si din punct de vedere al costurilor, testele pentru evaluarea nationala propuse de e-istet sunt o varianta mult mai la indemana. Si daca exista acea grija precum ca odata ce copilul face teste pe tableta sau laptop ii va fi distrasa atentia, parintele il poate verifica in mod constant prin rapoartele personalizate oferite.

Distractiv si usor, acest mod de invatare se dovedeste mai mult decat util atat pentru copii – care se familiarizeaza cu tehnologia dar invata si lucruri utile in acelasi timp – cat si pentru parinti – a caror grija cu privire la evaluarile nationale este aproape in totalitate inlaturata. Formatul modern, posibilitatea de invatare 24/24, 7 zile din 7, rezultatele afisate instantaneu dar si rapoartele detaliate sunt lucruri ce recomanda testele e-istet pentru orice copil sau parinte, pentru performante mai bune si pentru siguranta rezultatelor bune la evaluarea nationala.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *