Avem tendinta de a ignora faptul ca inca de la bun inceput baza educatiei conteaza. Credem ca la gradinita cei mici merg doar pentru a usura munca unui parinte cat timp acesta munceste. Cu toate acestea insa educatia este cea care primeaza si ar trebui sa conteze mai presus de orice.

Bun venit la academie!

Asa cum vei gasi si pe www.academiastrumfilor.ro o gradinita sau o cresa nu trebuie sa fie numai un loc ce substituie prezenta unui parinte. Desi suna impunator, academia, este destul de sugestiv pentru faptul ca aici educatia este un prim interes.

Disponibila o gradinita insa si o cresa un astfel de loc face utilul sa fie mai bine cunoscut decat in cazul unei clasice alegeri. Si asta pentru ca se poate opta pentru un program cu mult mai prelungit, poate fi locul in care cei mici isi indeplinesc un program complet, de la mesele de peste zi si pana la programul de somn.

Partea si mai buna tine de faptul ca indiferent de varsta orice copil isi gasesc locul aici. Cu alte cuvinte chiar si acei parinti care din voie din nevoie ajung sa isi reia munca dupa numai un an de zile de la maternitate isi pot lasa cu incredere prichindeii in cresa de aici. Intre 2 si 3 ani se poate incadra in categoria celor care merg la cresa in timp ce peste 3 ani se poate incadra in grupele pentru gradinita.

Din nou, ca un mit spulberat, nu se mai merge pe ideea ca gradinita este locul in care se petrece timpul doar pentru ca trebuie. Parintii vor descoperi o varietate de cursuri pentru a inscrie copilul, chiar si extracuriculare; curs de dans sau inot, curs de arte martiale, dupa categoria de varsta si dupa preferinte fiecare curs este menit sa descopere un talent inca de la varste fragede. Daca intentia este aceea de a oferi un maxim de interes in ceea ce priveste educatia copilului atunci cu siguranta ca se va alege o gradinita cu un inalt standard; asta tine si de un program satisfacator insa si de un personal pe masura astfel ca la www.academiastrumfilor.ro misiunea este una indeplinita din toate punctele de vedere.

Doar sa descoperi ca orice curs este realizat de profesionisti iti da deja incredere ca totul se va decurge ca la carte si ca educatia celui mic nu se conditioneaza de nimic.

 

 

 

De admin

Un comentariu la „Educatia copilului si cat de mult conteaza ea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *