sutien senzorisutien senzori

Din lungul sir de aplicatii care sa te ajute in viata de zi cu zi japonezii s-au preocupat si pentru cei care si-ar dori sa treaca peste partea suparatoare de a te dezbraca in febra iubirii si in avantul momentului intim.

Au ajuns sa faca un sutien care se deschide la comanda printr-o aplicatie simpla pe telefon. Deja aceste aparate inteligente pot dechide cai, la propriu. Atentie insa, trebuie ca purtatoarea sa fie indragostita. Deci este si un fel de test pentru asta.

Concret se pare ca intentia a fost aceea de a dovedi ce este dragostea adevarata. Daca chiar exista senzorii din sutien ce se conecteaza prin bluetooth la telefon vor desface sutienul fara probleme. Se pare ca senzorii sunt in masura sa depisteze prezenta catecolaminei in organism, secretie care apare in starea de indragosteala. Contorizand in egala masura si bataile inimii se pare ca acest cumul de factori determina la cel nivel este sau nu o femeie indragostita de barbatul sau.

Un astfel de sutien a fost realizat impreuna cu experti in sexualitate. Asta pentru a se dovedi comportamentul celor in cauza si cum functioneaza corpul uman in astfel de situatii. Mai mult decat atat, se crede ca sutienul in cauza nu poate insa sa „depisteze” si starea de euforie in sensul in care sa tina de pasiunea unei femei. Cu alte cuvinte nu are cum sa se debusoleze si cand alti factori actioneaza asupra starii de bine a unei femei sa se considere nivel optim de euforie. Dragostea nu se compara cu nicio alta stare.

In acest moment sutienul cu pricina este doar un prototip insa se pare ca exista planuri mari cu el. Nu ar trebui sa fie cu mirare cand chiar se va lansa pe piata, disponibil pentru toate doamnele si de dorit pentru toti barbatii care isi testeaza iubitele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *