expresiile fetei

Limbajul corpului reflecta foarte mult din atitudinea pe care o avem. Daca ochii sunt considerati ferestre catre suflet, o oglinda a atitudinilor noastre, o reflexie a ceea ce gandim sau simtim este si partea nonverbala a comunicarii, cea reprezentata de limbajul corpului, de postura, gestica, mimica si asa mai departe. In acest fel intelegerea limbajului facial, in special, este esentiala si ne poate fi de mare ajutor in diferite aspecte ale vietii. Acest lucru ne poate ajuta sa ne alegem partenerii potriviti sau chiar sa reusim sa abordam mai bine partenerii de afaceri in functie de reactiile pe care le au. Fata reflecta personalitatea si atunci cand vine vorba de prima impresie, o fata expresiva si un limbaj corporal optimist ne ajuta de cele mai multe ori sa ne atingem obiectivele propuse.

Fata ne tradeaza multe din ganduri, uneori fara sa realizam. Exista o serie de expresii faciale care pur si simplu nu pot fi controlate, oricat am incerca. Un zambet poate avea multe intelesuri. Poate fi un zambet sarcastic sau unul care ridiculizeaza pe cineva, nu este de fiecare data o expresie a bucuriei sau placerii. Daca veti privi cu atentie, poate veti realiza cate persoane v-au zambit sincer intr-o singura zi. Pentru a cunoaste natura reala din spatele zambetului, este suficienta o simpla privire in ochii persoanei respective.

De multe ori ni se intampla sa intelegem ceea ce o alta persoana incearca sa ne transmita fara a scoate macar un singur cuvand. Se intampla adesea, se intampla zilnic, intrucat expresiile faciale sunt atat de edificatoare despre atitudinea unei persoane incat nici nu mai este nevoie de cuvinte uneori.

Citirea expresiilor faciale este prin urmare foarte importanta cand vine vorba de intelegerea mai buna a unei persoane. Ne ajuta sa dezvoltam relatii mai bune cu persoanele din jurul nostru si de asemenea ne ajuta sa vedem sinceritatea persoanelor cu care relationam.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *