Fa-ti cumparaturile fara a te da jos din masina

Cumparaturile pot reprezenta o provocare pentru foarte multi dintre noi, iar foarte multe servicii din mediul online au inceput sa devie din ce in ce mai populare, ajutand consumatorii sa evite locurile aglomerate si transportul pungilor grele. Insa, aceste servicii necesita pana la cateva ore sau chiar zile pana sa fie livrate, iar pentru cumparatorii mai pretentiosi, selectarea celor mai bune elemente trebuie facuta personal. In prezent insa, un inventator din Rusia a gasit o solutie la aceasta problema, care ar putea multumi pe toata lumea: drive-through-supermarket- unde orice este nevoie se gaseste la numai cateva rafturi distanta, fara ca, consumatorul sa fie nevoit sa iasa din masina.

Cererea de brevet a fost depusa de catre Semenov Dahir Kurmanbievich, acesta fiind un plan ce urmareste realizarea de cumparaturi convenabile si imbunatatirea serviciilor oferite catre client. Si, inventatorul sustine ca aceasta procedura va reduce si costurile pentru furnizor.

Drive-through-supermarket

Astfel, la intrarea in magazin, un display va afisa statiile disponibile unde clientii pot face cumparaturi. Odata ce conduc catre sloturile libere, isi vor incepe si sfarsi shopphing-ul in acelasi loc, iar casierul va astepta la numai cativa pasi distanta. Cateva rafturi de tip ascensor vor dispune tot felul de elemente de pe lista de cumparaturi, de la produse proaspete, la paine si pana la bere sau lapte. De asemenea, rafturile pot fi schimbate printr-o apasare de buton, care va aduce urmatorul set de produse.

“Inventia din prezent este directionata in solutionarea problemelor de ordin tehnic, astfel incat sa imbunatateasca calitatea serviciilor pentru client, in timp ce se va oferi confort maxim, alegere de produse de calitate si reducerea timpului in care clientii isi fac cumparaturile”- sustine inventatorul rus.

O multime de magazine online, cum ar fi Emag sau Mega Image in Romania, au programe de livrare speciale, create astfel incat sa creasca confortul clientilor sau pentru a se reduce cantitatea de timp pierduta intr-un supermarket aglomerat, insa un astfel de program ar reduce considerabil costurile unei sesiuni se shopping.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *