Dependenta de telefon a devenit o moda in lumea moderna. Este fara doar si poate ceea ce caracterizeaza toate categoriile insa in special pe cei care se bazeaza pe telefonul mobil pentru a rezolva diverse sarcini. Tine de usurinta de a cauta pe internet, de a citi si a trimite email-uri si pe scurt de modul in care telefonul mobil este cel care indeplineste functiile unui laptop.

Punand in sarcina unui telefon ceea ce ar face un calculator este de la sine inteles ca devenim din ce in ce mai dependenti de acest dispozitiv. Si de ceea ce ne ferim tocmai de aceea vom da, ajungand in punctul in care telefonul mobil este o dependenta. Greu de crezut insa pana cand nu ajungi in punctul in care sa iti dai seama ca il cauti cu disperare nu realizezi asta.

Fara telefon mobil- se poate? Un test pe care prea putini sunt cei care ajung sa il treaca. Si asta pentru ca scuzele sunt diverse insa tin in primul rand de contactul ce nu se doreste a fi pierdut. Sa tii contact cu cei care ar putea sa iti aduca un profit, sa fii la curent cu ce se intampla sunt rand pe rand lucruri de care sa tii cont si sa plasezi minunatul telefon pe un piedestal.

Dar pe principiul orice invat are si dezvat trebuie doar sa iti gasesti acel punct prin care reusesti sa iti limitezi accesul la telefon. Ai putea renunta la posibilitatea de a te conecta la internet. Implicit asta te va tine la distanta de email-uri si tot felul de aspecte legate de asta. Altii prefera sa nu mai instaleze in telefon tot felul de aplicatii si jocuri si sa faca acest dispozitv mai putin atractiv din acest punct de vedere. Insa in toate se necesita nevoia de a constientiza ca ai nevoie de o pauza, ca trebuie sa pui un punct la cat de mult folosesti telefonul mobil.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *