Fii liberă vara asta, alege Stailer pentru o programare la un salon

Fii liberă vara asta, alege Stailer pentru o programare la un salon

Știm că femeile sunt nerăbdătoare să vină weekendul să meargă din nou la un salon de hair and beauty pentru a se relaxa. Și pe bună dreptate, mai ales după o săptămână plină cu de toate. Până la urmă, nu ne rămâne nimic din viață peste ani, decât amintirile plăcute și momentele frumoase.

De aceea, e bine să ne mai și relaxăm, să profităm de timp liber cu noi înșine, să ne bucurăm de viață prin momente frumoase, nu doar muncă și probleme care oricum nu se vor termina niciodată.

În viață trebuie să pui preț pe stilul de viață pe care îl ai, să porți o haină de calitate și confortabilă, să-ți cumperi un parfum bun care îți aduce o stare de bine, să-ți alegi oamenii cu care vrei să-ți faci amintiri, să mergi la un salon unde să te răsfeți cu unele dintre cele mai calitative servicii.

Dacă faci aceste lucruri, vibe-ul tău va fi altul, vei fi mai fericită și mai împlinită, pentru că nimeni nu este responsabil pentru viața ta înafară de tine.

Fii liberă vara asta, alege Stailer pentru o programare la un salon

De aceea, atunci când vrei să te relaxezi, alege unul dintre saloanele de cosmetica din Bucuresti și programează-te cu platforma Stailer. De ce? Pentru că îți dorești să ai parte de o relaxare complexă de la început până la sfârșit. Adică, te programezi online în mai puțin de 5 minute, la orice oră vrei din zi sau din noapte, la orice salon ți se potrivește și îți eficientizezi timpul mult mai ușor.

În plus, te poți programa de pe o zi pe alta fără nici o problemă.

Nu mai ești nevoită să folosești metoda clasică de a da telefoane ca să găsești un loc liber pe scaunul stilistului.

Cu Stailer este mult mai simplu și ai de unde alege din multitudinea de variante pe care ți-o oferă. Poți să vezi si alte informatii aici.

În plus, poți să îți faci o programare cu prietena ta cea mai bună la același salon, în aceeași zi.

Pentru că asta face Stailer, te surprinde cu posibilități pe care înainte nu le aveai. Foarte rar îți găseai un loc liber la un salon chiar în aceeași zi în care sunai, eventual când nu era sezonul petrecerilor și era post.

După ce te-ai vopsit, epilat și pensat, poți alege să te și relaxezi cu un masaj, tot cu Stailer. Astfel vei avea tacâmul complet pentru a începe o nouă săptămână cu forțe proaspete.

În plus, dacă alegi să te programezi cu platforma Stailer, în cadrul unor saloane vor fi abonamente și promoții lunare sau săptămânale de unde poți alege. Îți vei face un ritual de îngrijire și relaxare pe măsură.

Așadar, lasă stresul și problemele care îți pot aduce riduri pe față și în suflet. Cu cât vei fi mai stresată cu atât nu te vei bucura de viață și ar trebui să conștientizezi că nu există decât una.

Alege să fii și să te simți specială în fiecare zi cu platforma Stailer.

Pentru mai multe informații sau programări, accesează site-ul www.stailer.ro sau trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro, în caz de orice nelămurire.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *