Gadget Show Live aduna cele mai bune si mai spectaculoase inventii ale anului. Cum numai 20 dintre cei care si-au pus mintile la contributie vor putea fi prezenti batalia este una mare si de la sine inteles cata straduinta si dedicare exista din acest punct de vedere. Iata cateva din cele mai interesante inventii de acest gen:

  • Patul cu Wi Fi. Poate ca nu este atat de spectaculos. Si totusi complexitatea de aspecte este cea care aduce un mare plus. Ai la dispozitie placerea de a te conecta la internet cand lenevesti in pat. Sistemul de vibro masaj este si el placut, un rasfat total. In conditiile in care tot mai des muncim stand la calculator sfarsitul de zi aduce nevoie de relaxare. Balluga Bed asa cum se numeste aduce functia de intensitate la alegere.
  • Commuter X4 este menit sa ajute biciclistii. Pe langa luminile si costumul special exista acest sistem de iluminare. Rosul intens va fi vazut fara doar si poate. Se ataseaza simplu la rucsacul utilizatorului.
  • Doorjammer se doreste a fi acel dispozitiv care sa ofere intimitate. Uita de cheie si alte metode cand Doorjammer este portabil si se poate monta la orice usa. Inventatorul considera ca este ideal pentru cei care stau in camin ce nu doresc sa fie deranjati in timpul studiului si nu numai.

Tehnologia moderna uimeste din nou. Daca am ajuns sa gasim modalitati prin care sa nu mai scriem caci pixul care scaneaza textele le pune direct intr-un document pe calculator imaginatia ne poarta in domeniul SF, exact ca in filme.

Cert este ca aceste cateva inventii au mari sanse sa ajunga in finala, ce se desfasoara in Marea Britanie la sfarsitul lunii viitoare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *