Stiu ca iti doresti ca tehnologia de ultima ora sa se afle permanent in preajma ta. Stiu ca iti doresti sa ai parte de toate beneficiile pe care le presupune un dispozitiv electronic pe care de altfel beneficiaza si unul sau mai multi dintre prietenii tai. Dar ce poti face atunci cand nu ai banii suficienti pentru a-ti achizitiona un gadget nou si mai ales nu ai cum sa ti-l cumperi sau comanzi atunci cand apare pe piata?

Nu poti decat sa cauti alternative pentru a rezolva aceasta problema si pentru a gasi o solutie mai putin costisitoare care sa te aduca in fata noului dispozitiv pe care il preferi. In cazul in care iti doresti cu ardoare sa ai parte de serviciile si de tehnologia pe care ti-o ofera un iPhone, mai ales daca pana in momentul de fata nu ai avut parte de un asemenea smartphone, ar fi o idee sa accesezi iPhone pret  pentru a vedea cam cat de mult vei castiga dintr-o afacere online.

O licitatie online cred ca este cea mai buna idee pentru a te provoca sa iti cumperi un dispozitiv electronic pe care ti-l doresti si nu il poti achizitiona in alt mod. Daca vei fi suficient de rapid si de doritor, mai mult ca sigur gadgetul pe care ti-l doresti se va putea afla in mainile tale dupa scurt timp de la data castigarii licitatiei.

Daca nu stii cum functioneaza o astfel de licitatie online, iti voi spune eu. O licitatie online este un tip de licitatie care este tinuta pe internet, in mediul virtual. Licitatiile online vin in diferite formate, insa cele mai populare sunt licitatiile de tip englezesc, de tip german, licitatiile de tip oferte sigilate la  primul pret, licitatiile Vickrey, sau cateodata chiar o combinatie de mai multe licitatii, imprumutand elemente de la una si transpunandu-le la o alta.

Domeniul de aplicare si raza de actiune a acestor licitatii au fost propulsate pe internet la un nivel dincolo de ceea ce au anticipat fucrnizorii initiali. Acest lucru se intampla mai ales datorita faptului ca licitatiile online sparg si depasesc limitele fizice ale licitatiilor de tip traditional, cum ar fi de exemplu geografia, spatiul in care se afla licitatorii, prezenta, timpul si participantii in numar mic.

In anul 2002, licitatiile online au fost proiectate pentru a reprezenta o rata de 30% din tot comertul online, din cauza expansiunii popularitatii fomelor de comert electronic. O licitatie ce percepe o taxa de licitare percepe clientilor sai sa plateasca pentru ofertele care se fac online, ceea ce poate incrementa pretul unei licitatii pe unitatea valutara la un moment dat.

Au fost facute critici care compara acest tip de licitatii online cu jocurile de noroc, pentru ca utilizatorii pot cheltui o cantitate considerabila de bani fara a mai primi ceva in schimbul acestei actiuni(altceva decat ofertele care le sunt facute pentru a cumpara un anumit produs). Proprietarul sau detinatorul licitatiei(de obicei reprezentat de administratorul site-ului web) face bani in doua modalitati, achizitionarea de oferte si valoarea actuala facuta din costul final al unui produs.

De admin

Un comentariu la „Gadgeturi la cel mai bun pret”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *