greseli curatenie

Din graba de a termina cat mai repede cine stie ce misiune mai ales cand vine vorba de curatenie ajungi sa gresesti involuntar. Din randul celor mai comune greseli se numara:

  1. O pata indrazneata este de fapt ajutata de tine sa patrunda cat mai profund in tesatura. Si asta din proasta idee ce o pata trebuie frecata. In prima instanta pata trebuie absorbita cu orice ai la indemana. Abia apoi trebuie sa tii cont de faptul ca apa rece este cel mai bun aliat din acest punct de vedere.
  2. Geamurile se curata pe timp de zi. Asta da, pentru ca soarele ar putea sa faca ca substanta pe care o folosesti sa se evapore si sa cureti rapid geamurile. Doar ca din graba ai putea ajunge la pete pe care nici nu le poti sa le observi de vreme ce soarele bate in ochi.
  3. Spray-urile cu alcool pentru a sterge suprafetele. Acestea sunt de fapt cele care pot afecta permanent suprafata  unor device-uri cum ar fi televizorele, laptopurile si asa mai departe. Cel mai bine se considera a fi utile acele carpe din microfibra si apa distilata.
  4. Combinatia de produse este de asemenea o greseala. Asta pentru ca la un moment dat ai putea sa te intoxici cu atat de multi vapori toxici. In plus sa nu uitam ca si combinatiile de acest fel pot afecta suprafetele cand se incearca ceva tot mai puternic pentru a anihila ceea ce tine de microbi, de germeni si pete.
  5. Suprafetele ceramice curatate intens? O alta mare greseala tine de faptul ca suprafata acestora are de suferit. Este vorba de acel invelis, de un ultim strat care ar trebui sa ofere stralucire si nu in cele din urma acel strat fin pentru confort – spre exemplu in cada.
  6. Apa la curatat podele din lemn este de asemenea o greseala. Mai mult de o pulverizare a unei solutii nu ai nevoie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *