Greseli financiare de trecut peste

Greseli financiare de trecut peste

Daca vei observa care este stilul de viata al unui om de afaceri spre exemplu iti vei da seama ca exista greseli pe care le facem in mod repetat. Suntem prea axati pe bani si parca invers proportional cu dorinta noastra de a castiga mai mult banii nu vin in masura in care ne dorim.

Iata care sunt cele mai frecvente greseli din sirul gestionarii financiare:

  1. Nu cheltui mai mult decat iti permiti. Poti trai si cu bani putini. Avem instincte de genul sa cumparam, sa avem, sa detinam. Potoleste-ti setea asta si iti vei da seama ca ai nevoie de putin pentru a trai.
  2. Nu fa risipa de bani pe comisioane. Trebuie sa intelegi care este mecanimsul si sa reactionezi. Exista comisioane destul de mari pentru comoditate. Evita de asemenea acele tipuri de imprumut ce implica si o mare dobanda, precum sunt descoperirile de card spre exemplu.
  3. Nu te focusa pe pret sau nu numai pe asta. Un om de succes din punct de vedere al banilor castigati stiu ca ami de pret este valoarea in sine a serviciului, a ceea ce ofera fata de banii ce ies din asta.
  4. Fa investitii de calitate. Te avanti sa cumperi ceva ieftin si asta pentru ca in viziunea ta asta ti se pare o solutie buna pentru momentul in care te afli. Insa asta se va intoarce impotriva ta destul de repede. Poate ca nu iti dai seama insa o pereche de pantofi ieftini spre exemplu se vor strica mai repede decat crezi si va trebui sa investesti mai curand intr-o alta pereche. Alege in schimb calitatea si fa ca acest lucru sa fie primordial tie.

Ce-i drept un om de succes devii dupa ceva staruinta in asta. Experienta este mama invataturii asa ca pana acolo avem cu totii de invatat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *