dimineata

Orice inceput de zi este asa cum iti doresti sa fie. Insa fara sa iti dai seama in mod direct si imediat anumite greseli pe care le faci iti vor strica starea pe care o vei avea pe parcurs. Asa cum spun cercetatorii greselile pe care le facem la inceput de zi se refera la:

  1. Pleci la drum stresat fiind. Drumul pana la serviciu conteaza si el caci pana sa ajungi deja te incarci de energie negativa si stres, dupa caz. Asa ca incearca sa iti faci o traiectorie mai buna, sa ocolesti zonele cele mai aglomerate mai ales cu trafic.
  2. Exercitiile de dimineata. Ce-i drept avem nevoie de intinderi si nu numai insa cel mai usor mod. Sa nu uitam ca organismul a petrecut multe ori dormind si nu are nici dispozitie nici energie pentru exercitii. Asa ca nu faci altceva decat sa te obosesti mai tare.
  3. Micul dejun. Multi sar peste el insa in mod corect ai nevoie de prima mas ape zi la 30 de minute dupa ce te-ai trezit pentru a functiona normal. Asa ca tine cont de asta. In plus, consistenta micului dejun conteaza si ea. Cei care servesc micul dejun au mai multe sanse de a arde caloriile mai repede, deci nu se ingrasa.
  4. Amanarea alarmei. Este un prost obicei care caracterizeaza pe toata lumea. Insa asta iti intrerupe somnul si oboseala este rezultatul la care se ajunge asa ca tine cont ca este mai bine sa te trezesti de cum iti suna alarma prima oara.
  5. Alergi. Nu ai timp de nimic asa ca fugi in stanga si in dreapta pentru a indeplini toate cele necesare. Asta iti consuma nu numai energia insa iti si ofera o stare proasta. Dedica-ti cateva minute pentru tine, pentru a servi o cafea sau a avea o discutie cu partenerul, ceva care sa iti incante ziua.

De admin