Pe timp de vara tot ce ne putem dori este sa ne racorim trupurile. Incercam orice varianta insa totul este numai de moment. Degeaba iti vor spune specialistii ca alimentele si gustarile de orice fel insa reci nu sunt tocmai indicate pentru ca iti scad temperature interna si mai apoi organismul trebuie sa sa se regleze, un efort suplimentar de altfel. Ne plac si sunt numai bune pentru a ne racori.

Ai putea incerca:

  • Ice coffee – nu trebuie sa o cumperi ci poti doar sa o tii la frigider si sa o consume cand e rece. Este deja suficient sa consideri ca ai o cafea rece si potrivita pentru zilele toride.
  • Cafea cocktail – daca rece nu este de ajuns atunci poti incerca ceva mai exotic, un adaos de rom, o cafea cocktail si numai bun pentru serile de vara. Lichiorul de anason, brandy, sunt numeroase optiuni de adaos.
  • Cuburile de…cafea. o alternativa cand vine vorba de cafeaua rece tine de cuburile de cafea. Acestea iti pot deservi drept deliciu a doua zi, amestecate cu lapte si vanilie. Mai putin cafea, mai multa racoare insa.
  • Affogato al Caffe – pentru cei care inca nu stiu, acest sortiment este definit de cafea si de inghetata, mai degraba spus de expresso si inghetata de vanilie, ciocolata sau dupa gustul fiecaruia. Cafeaua poate fi fierbinte si o data ce turnata peste inghetata dezvaluie arome nestavilite care te face sa te racoresti instant.

Optiunile sunt cu mult mai multe decat atat. Celebrele metode de apa cu gheata sunt adoptate de oricine, mai cu seama acolo unde exista si interdictia de a consuma cafea sau alcool. Desi se spune ca acestea sunt si de vina pentru deshidratarea mai rapida a organismului poti oricand compensa cu un consum mai mare de apa ulterior. Idea este sa continui sa consumi lichide pe tot parcursul zilelor, chiar mai mult decat de obicei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *