Vremea in care husele si carcasele pentru telefoane erau folosite doar pentru protectie anti-soc a cam trecut, in prezent, devenind un adevarat accesoriu pentru cei care simt nevoia sa le reflecte personalitatea, originalitatea, pasiunile sau creativitatea. Acestea pot fi confectionate din piele, silicon, policarbon sau chiar aluminiu si pot fi achizitionate nu numai din magazinele de specialitate, ci si de pe internet.

Carcasele si husele prezinta in ziua de azi o adevarata varietate de modele si design-uri. De aceea, am dorit sa caut pe Google „huse telefon adevarate„, pentru a vedea care sunt cele mai populare modele de accesorii pentru telefon ale momentului. Printre acestea se pot mentiona:

  • cele cu accente glam, in care carcasa ori husa sunt decorate cu strasuri si margele. Aceste modele, in special utilizate de femei pot fi elegante, feminine sau prezinta un aspect vintage, reprezentand personaltiatea fiecarei utilizatoare, fie ca e vorba de una romantica sau una pasionala. Pentru outfiturile simple, cu putine accesori, se pot lua huse cu un impact vizual mai puternic. La aceste modele simple, detaliile pretioase pot reprezenta o schimbare majora, astfel incat accesoriile fac telefoanele sa para modele de lux, daca folositi o husa cu diamante (sau elemente care le imita, desigur) ori alte pietre si/sau metale semi sau pretioase. Aceste tipuri de huse si carcase sunt cele mai folosite de vedete.
  • cele cu imprimeuri, acum prezente nu doar in industria textila, ci si in cea electronica. Printre cele mai populare modele de accesorii ale sezonului se numara imprimeul inspirat de blana felinelor, precum ghepardul sau tigrul. Desigur, poti opta si pentru imprimeul inspirat de victimele lor, zebrele, care arata la fel de bine. O alta optiune este reprezentata de acele imprimeuri florale sau chiar cele cu astept clasic, nemuritoare, de altfel, in lumea modei.
  • cele cu model vesel. Acestea ofera o gama variata de modele posibile, fiind folosite de oricine, de la cei mici, pana la cei mari. Fie ca e vorba de fundite, Scooby Doo, Pikachu, SpongeBob sau frunza „verde”, aceste modele sigur vor starni zambetul, nu doar al tau, ci si al personelor de langa tine.
  • cele gotice. Fie ca vorbim despre modele cu capete de schelet sau cruci, aceste elemente cheie ale stilului pot fi incluse la fel de usor pe husa telefonului, nu doar in vestimentatie.
  • cele asortate. Ca tot vorbeam de vestimentatie, poti sa alegi un imprimeu ce se regaseste in hainele purtate de tine, fie combini nuantele. Sau, de ce nu, schimba-ti husa cand schimbi modelul de oja.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *