amenajare apartament

Desi nu este poate pe placul celor doritori de mari spatii apartamentul de la bloc poate fi amenajat cu gust. Asta daca stii pe ce anume sa mizezi. Asa ca nu te lasa prada capcanei de lipsa de spatiu si invata cum sa iti faci imaginea casei sa fie una de vis.

Iata cateva idei pentru amenajarea casei tale in 2015:

  1. Invata despre culori. Anumite tipuri te nuante te vor face sa te simti ciudat, sa fii agitat si asa mai departe. Invata ce culori ti se potrivesc. Spre exemplu verdele este relaxant mai ales pentru ochi. Din variantele alb sau galben vei aduce mai multa lumina in interior, in timp ce albastrul ar putea sa iti dea acea senzatie de rece. Rosu in schimb ar putea fi chiar ideea de agitatie.
  2. Lumineaza totul. Ai nevoie de perdele insa tine cont ca cele sobre si groase ar putea sa te faca sa te simti ca traind intr-o cabana la munte unde totul pare izolat. Asa ca opteaza pentru perdele semitransparente pentru a avea cat mai multa lumina in casa. Alege in schimb draperiile inchise la culoare pentru a dormi in liniste cand lumina este blocata in casa.
  3. Adauga elemente de decor. Aici pana si covorul joaca un rol important. Asadar, tine cont de asta si adauga unul moale si pufos pentru a avea acea senzatie de relaxare. Insa alege-i culoarea in functie de pereti si/sau cuvertura patului. Daca mai pui si ceva perne pe masura ai deja suficient de multe pentru o camera. Nu aglomera, mai ales cu acele mici decoratii care incarca spatiul si triaza atentia cand intri intr-o astfel de incapere.
  4. Ideea de baza ramane aceeasi, de pat cu noptiere. Insa te poti juca destul de usor, alegand acel stil care sa te completeze. Un spatar inalt spre exemplu da o nota regala intregii incaperi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *