inceput-de-saptamanainceput-de-saptamana

Dintr-o comuna superstitie se crede ca asa cum se marcheaza un inceput asa se va continua munca. Asa ca este de la sine inteles ca se doreste a se incepe saptamana cu bine. Iata cateva sfaturi pentru asta:

  1. Incepe cu o cafea sau pe ritmurile muzicii care iti place. Conteaza ca inca de la inceput de zi sa te simti in forma, sa fii plin de tine si sa ai o energie pozitiva.
  2. Prefera sa te trezesti chiar si cu 5 minute inainte de vreme. Chiar daca alarma ar trebui sa sune la o anume ora prefera sa te trezesti putin mai repede pentru a avea timp de orice lucru si sa nu faci totul in graba.
  3. Prefera sa nu pleci singur la drum. Un drum cu un coleg te va face sa te simti bine sau de ce nu chiar cu partenerul de viata. Inconjoara-te de prieteni si oameni dragi.
  4. Nu uita de micul dejun. Si daca nu esti genul care sa manance chiar atat de mult prefera sa iei o gustare si de ce nu chiar ceva dulce. Orice ai manca de dimineata se consuma mai repede, caloriile se ard mai repede, ajungi sa te simti bine si ai si energia necesara pentru a incepe o dimineata buna.
  5. Seteaza sa iti cumperi ceva la final de saptamana. Simplul fapt ca iti programezi sa vina ceva la final de saptamana te va face sa te simti mai bine si sa faci timpul sa treaca mai repede.
  6. Expune-te la lumina naturala, de preferat la soare. Asta te va ajuta sa te trezesti mai bine si parca mai energic. Este un efect benefic pentru organism si pentru ca avem nevoie de vitamina D.
  7. Incepe saptamana cu o fapta buna. Chiar si cand tine numai de un ceai cald cumparat unui nevoias te va face sa te simti mai bine, ca a existat ceva in puterea ta si ai facut.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *