Ingrijeste-ti tenul folosind produse naturale!

Ingrijeste-ti tenul folosind produse naturale!

Stim cu totii ca in sezonul rece tenul are nevoie de o atentie mai sporita. In aceste momente este foarte important sa alegem cele mai bune produse atunci cand vine vorba despre hidratarea tenului. Care sunt cele mai bune produse atunci cand vorbim despre hidratarea tenului? Ei bine, produsele naturale sunt cele mai eficiente.

Ingrijirea pielii cu produse care nu contin chimicale, ci doar ingrediente naturale pare sa fie ultima moda in cosmetica. Componentele acestor produse sunt blande si in acelasi timp eficiente, natura oferindu-ne o bogatie incomensurabila de ingrediente.

Daca luati un produs cosmetic natural de pe raft si va uitati pe eticheta veti vedea inscriptionate numele ingredientelor principale, cum ar fi ceaiul verde, aloe vera sau cafeina. Ceaiul verde este un antioxidant puternic si apara pielea de agresiunile mediului inconjurator. Cafeina reduce edemul tesuturilor si calmeaza pielea. Dar acestea sunt doar cateva din lunga lista de noi componente intrate in atentia producatorilor de cosmetice!

Nu trebuie sa va fie frica sa cereti lamuriri vanzatorului legat de aspectele care va sunt neclare privitor la variatele ingrediente sau referitoare la efectele pe care acestea le pot avea asupra pielii dumneavoastra.

Este momentul sa afli care ingrediente sunt cele mai bune pentru pielea ta si care sunt substantele din cosmeticele sintetice de care trebuie sa te feresti pentru ca pot dauna tenului tau – si in acelasi timp si mediului inconjurator.

Pielea este cel mai mare organ, din punct de vedere medical, si substantele care vin in contact cu pielea sunt la fel de importante ca si cele care sunt introduse in organism prin alimentatie. Substantele naturale sunt acelea care nu au fost prelucrate din punct de vedere chimic, sau au fost prelucrate intr-o foarte mica masura. Ele nu contin adaosuri de chimicale sau ingrediente sintetice, si din acest motiv sunt blande pentru piele si in acelasi timp si eficiente, fara a avea efecte secundare notabile. Cosmeticele naturale sunt biodegradabile, lipsite de toxicitate imediata sau cumulativa si nu dauneaza mediului inconjurator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.