stailer

Foarte multe persoane se plâng de lipsa timpului liber. Pierderea inutilă a timpului poate însemna pierderea banilor și din acest motiv tot mai multe persoane caută să își găsească fel de fel de aplicații care să le ușureze viața.

Una dintre metodele prin care poți economisi timp este să te programezi la salon în mediul online. Intra pe aplicatia Stailer și acolo vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a avea convingerea că ai făcut o bună alegere.

Programarea clasică la salon este o bătaie de cap

Nimic nu este mai neplăcut ca sunatul de la un salon la altul în speranța că vei obține un loc disponibil. Este necesar să te documentezi cu privire la toate serviciile pe care salonul respectiv le oferă și, nu în ultimul rând, dacă toate aceste servicii sunt pe măsura așteptărilor tale. Mai este recomandat să analizezi dacă prețurile sunt cele reale. Cu siguranță nu îți dorești să plătești sume colosale de bani pentru o coafură.

Stailer te ajută să te programezi mai ușor la salon

Aplicația Stailer este cea care îți pune la dispoziție toate informațiile despre fiecare salon care îți stârnește curiozitatea. Zona în care salonul este amplasat îți este afișată și vei putea vizualiza cu o mai mică ușurință și recenziile pe care alte persoane le oferă salonului respectiv. În plus, vei găsi și fotografii din interiorul salonului, dar și programul la care acesta funcționează și cât este de aproape de locuința ta.

Ca să te poți folosi de această aplicație este necesar să o descarci gratuit de pe App Store, App Gallery sau Google Play.

Iată 5 motive pentru care să folosești aplicația Stailer

  1. Ai parte de mai multă energie

Aplicația Stailer te ajută să îți gestionezi mai bine timpul pe care îl ai liber. Mai exact, nu vei mai pierde ore în șir încercând să găsești un loc liber la hairstylistul tău preferat. Tot ce va trebui să faci este să intri în aplicație și să îți realizezi programarea mult dorită.

  1. Te programezi la orice oră

Stailer nu ține cont de oră sau de zi. Te poți programa la salon la orice oră și în orice zi. Ai nevoie de internet și de un telefon pe care să poți vizualiza toate informațiile de care ești interesată.

  1. Îți vei găsi mai ușor un salon potrivit

Este destul de greu să găsești un salon potrivit pentru nevoile tale. Poți da dovadă de flexibilitatea și să oferi câteva șanse salonului care îți stârnește interesul. În cadrul aplicației vei găsi informații complete, astfel încât să faci o bună alegere.

  1. Nu uiți de programare

Cu Stailer nu ai cum să uiți de programare. Îți poți seta câteva remindere, astfel încât să poți ajunge la timp la programare.

  1. Este o aplicație gratuită

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei aplicații este gratuitatea. Poți să îți instalezi aplicația Stailer gratuit și îți poți anula comenzile sau le poți reprograma cu  o foarte mare ușurință.

Dacă vrei detalii extra citeste aici. Cu siguranță Stailer este aplicația ideală pentru orice persoană, indiferent de vârstă.

Date de contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *