Invata sa fii un leader eficient cu ajutorul lui Mihail Sebastian Arghiropol

Se vorbeste tot mai mult in prezent despre modul in care era tehnologica schimba lucrurile, dar si despre noile oportunitati pe care le ofera mass media, inclusiv publicitatea online. Pentru aceasta sectiune, Mihail Sebastian Arghiropol ofera o serie de trucuri pentru ca cei mai buni sa reuseasca in domeniul propus. Nu este vorba despre o arta, despre o profesie atunci cand indeplinesti cele mai multe sarcini ale unui job.

“Este vorba de inspiratie si transpiratie”

Publicitatea nu este intotdeauna o arta, ci ea are de cele mai multe ori legi clare, strategii determinate, dar si studii in vaste domenii, care se diferentiaza de la articol la articol sau de la valabilitate la transparenta.

liderSolutiile tot mai inedite aplicate si in publicitate au facut ca o serie de arii de afaceri sa se dezvolte, iar altele, care nu au reusit sa tina pasul cu dezvoltarea internetului si al lucrurilor moderne, sa se afunde. Educatia unei afaceri mizeaza in primul rand pe educatia managerilor si a liderilor.

Desi o munca presupune “99% transpiratie si doar 1% inspiratie”, Mihail Sebastian Arghiropol nu se fereste sa spuna cum va arata lumea peste 5 ani, mai ales ca o multime de schimbari vor avea loc pe toate planurile. De la educatie, la tehnologie, la medii sociale, si pana la relatiile dintre companii si clienti se vor dezvolta, insa, nu orisicum, ci pe baza unor strategii de dezvoltare, cu rol dinamic, urmate de leaderul de marketing, care propune o viziune pe termen lung pentur fiecare pas de crestere al companiei.

Compania Media One- leader in publicitate pe piata din Romania

MediaOnePentru ca publicitatea sa mearga bine, este nevoie de un lider. Un lider trebuie sa fie capabil sa indeplineasca legile de dezvoltare, promovare, autenticitate si in ultima instanta sa adopte rolul de business strategy. De altfel, personalul unei companii trebuie sa fie din ce in ce mai dezvoltat, sa defineasca viziunea companiei, motiv pentru care Mihail Sebastian Arghiropol a concluzionat de fiecare data ca ” imi caut parteneri mai buni decat mine, mai inteligenti si mai performanti”. In esenta, aceste cuvinte par sa fie viziunea intregii companii, o viziune care defineste modul in care rezultatele pozitive apar imediat ce strategia se pune in aplicare.

3 sfaturi despre mediul publicitar spuse de Mihail Sebastian Arghiropol

  1. Creativitatea intr-o agentie de publicitate inseamna ascultarea nevoilor clientului in indeplinirea celor mai bune strategii de promovare;
  2. Nu este important cati de multi bani castigi intr-un an de zile, ci extrem de important este modul in care ii castigi;
  3. Intr-o afacere, indiferent de dimensiunea sa trebuie sa faci ceea ce iti place tie cel mai mult.

Intre Freelancer sau Cariera

Seriozitatea este un lucru estrem de major intr-o organizatie, iar ca lider trebuie sa oferi si sa primesti seriozitate.  Sebastian Mihail Arghiropol a analizat intreaga piata de advertising si publicitate si a constata ca este nevoie de un progres de cel putin 1% pentru fiecare zi de activitate, ca munca si pasiunea sa aduca progrese uimitoare in timp scurt. De altfel, o munca fara reguli, tehnici si practici lipsite de disciplina nu conduc la performanta.

cariera
Sursa: pixabay.com

O performanta inseamna sa lucrezi sub presiunea factorilor de timp, sa iti intelegi partenerii cu care lucrezi si sa furnizezi stabilitate ca un bun conducator” – afirma Sebastian Mihail Arghirpol. Este important ca un leader sa stie modul in care isi doreste sa creasca, sa dezvolte compania si sa investeasca in promovarea unui mediu eficient. Cei peste 22 de ani de experienta ai lui Mihail Sebastian Arghiropol au calauzit dezvoltarea publicitatii la nivelul national la care Romania este astazi, iar aceasta cariera inseamna imbinarea muncii, personale, profesionale cu multitudinea de proiecte de suflet in cariera.

 

Blogger: Ankez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *