vanatoarevanatoare

Pentru ca fiecare zi este cea care ne mananca energie si pasiunea din noi este greu de crezut ca exista si cazuri ale celor care nu doresc sa evadeze din cotidian. Asa ca multi sunt cei care investesc in pasiunile pe care le au de dragul de a avea o activitate care sa le bucure zilele. Cand vine vorba de vanatoare insa situatia este una complexa.

Echipaj de vanatoare

Pe principiul ca nu poti sa faci munca de profesionist daca nu ai un echipament pe masura din acest punct de vedere orice pasionat de vanatoare stie ca are nevoie si de lanterne vanatoare pentru a se considera 100% echipat si gata de actiune.

Tactul, miscarile in sine si strategiile nu sunt de ajuns. O partida de vanatoare poate incepe cand inca crapa de ziua sau chiar si seara astfel ca in lipsa iluminatului natural sau de orice fel vanatorul se doteaza cu lanterna ajutatoare. Totul tine de practic pana la urma caci este vorba de o lanterna ce se monteaza pe arma. Ori caracteristicile acesteia sunt cele care o si recomanda.

Interesul unui vanator este acela de a-si usura munca cand lanterna este parte din echipament. Asadar, lanterna nu trebuie sa fie unsa sensibila caci partida de vanatoare se poate desfasura in anumite conditii. Spre exemplu rezistenta sa la apa este una din acele caracteristici care sa intereseze. Ferei F6 spre exemplu aduce acea lanterna care sa poate fi si scunfundata si nu se strica, nu isi pierde din intensitate si poate dura pana la 3 ore continue de functionare.

Dupa preferinte poate fi vorba de lanterna rosie sau verde. Insa tot dupa preferinte poate fi vorba de acea lanterna care nu impuna anumite dificultati financiare. Asa ca vei gasi si o diversitate din acest punct de vedere, cand lanternele nu sunt numai utile insa si incantatoare la preturi. Exista kit-uri complete de care orice vanator, la orice stadiu de cunoastere si de practicare ar fi el, sa se bucure la fiecare partida.

O pasiune implica nu numai efort si inters insa si investitie in ceea ce inseamna domeniul in sine. Parca practicarea lui este mai usoara si mai placuta cand tot echipamentul este bifat. Asa ca dincolo de ceea ce este interesul major si anume arma o lanterna desi este un accesoriu este utila si necesara.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *