Jocul pentru caini

Jocul pentru caini

In lumea moderna parca ne-am fi asteptat sa vedem pe piata un dispozitiv pentru animale, jucarii robotice pentru catei. Asa nu mica a fost mirarea sa descoperim CleverPet, jocul pentru caini de care se vor bucura patrupedele insa in egala masura si stapanii.

CleverPet

Sub numele sau sugestiv CleverPet aceasta jucarie a fost lansata mai intai ca si prototip. Insa cu siguranta va avea rasunetul asteptat caci pe cat de atractiv este devine si o unealta practica pentru stapani.

Aceasta jucarie este cea care ofera comezi pentru catel sub forma unor butoane luminoase, miscari ce trebuie sa fie repetate de catel. Asta va testa atentia si inteligenta totodata. Tinandu-l ocupat jocul devine si mai atractiv cu cat la fiecare „combinatie” de apasari si de lumini catelul va primi meritul efortului, cate o gustare specifica, un desert sau orice este parte din hrana sa delicioasa.

Usor de conectat la internet prin wireless CleverPet arata stapanilor si evolutia cainilor. Asta va face ca stapanul sa isi lase increderea intr-un joc ce ii poate dresa pe caini. Asa cum spun si producatorii cei mai fericiti vor fi se pare stapanii de caini care sunt foarte ocupati si cainii lor ce trebuie sa stea singuri in casa perioade lungi. Dragostea de animale te face sa te gandesti cum ti-ar fi viata daca ai fi tinut intr-un singur loc ore intregi. Insa fara o exagerare desigur avem nevoie si de viata personala si de indeplinirea indatoririlor zilnice astfel ca tindem sa neglijam cainele. Ajung sa fie anxiosi si apatici insa cum toate au o rezolvare un mic joc ce nu necesita prezenta ta este solutia ideala.

 

CleverPet va veni se pare pe piata larga la sfarsit de an cu un pret de 279 de dolari. Accesibil si pana la urma o investitie pentru bucuria de ambele parti acest joc are sanse sa devina popular si apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.