La fel ca si alte produse provenite din stup( polenul, propolisul sau mierea), laptisorul de matca are foarte multe proprietati care il transforma intr-un veritabil medicament. O multime de boli genetice se pot trata cu ajutorul acestui produs, este extrem de eficient si foarte folosit. Daca este folosit alaturi de polen poate sa previna diverse deficite pe fond genetic in cazul nou-nascutilor, iar copii prematuri si hipoponderali pot utiliza laptisorul de matca ca pe un tratament. La fel ca si in celelalte boli,laptisorul de matca este util si in cazul bolilor degenerative, cand se recomanda administrarea de 4 pana la 8 grame de laptisor pe zi.

Chiar daca aveti nici o afectiue este foarte recomandat sa consumi laptisor de matca, deoarece acesta va mentine in forma, ajuta pa pastrarea tineretii, va umple de forta si energie si intareste sistemul imunitar. Pentru o stare constanta de inviorare, este recomandat consumul unei doze de un gram pe zi. Foarte multe studii au aratat in utlima perioada ca laptisorul de matca este foarte eficient in mai multe ramuri medicale precum: neurologia, gerontologia, hematologia, infertilitatea, hipertensiunea sau oncologie.

Laptisorul de matca este foarte recomandat bolnavilor care fac chimioterapie, acestia fiind feriti de unele efecte, ceea ce duce la o mai buna continuare a tratamentului oncologic, iar datorita proprietatilor sale importante si a efectelor vizibile, laptisorul de matca poate reprezenta o legatura intre medicina si tratamentele naturiste.

Un avantaj foarte mare il constituie faptul ca laptisorul de matca se poate comanda si de pe internet, cu doar o simpla cautare pe google la laptisor de matca pret, o sa gsesti foarte multe site-uri de unde poti sa alegi ce produs doresti, in functie de gramaj si de pret. Trebuie doar sa cauti, cu siguranta o sa gasesti ceea ce ai nevoie, iar de laptisor de matca cu totii avem nevoie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *