THE-OTHER-WOMANTHE-OTHER-WOMAN

Filmul „The Other Woman” va fi pe gustul oricarui doritor de aventura din lumea comediei. Este filmul cu vizionari suficiente cat sa fie considerat o comedie cu lipici la public. Aduce in prim plan pe Cameron Diaz si nu numai caci ei i se alatura in roluri principale Leslie Mann si Kate Upton.

Povestea incepe clasic, cu cel care are sotie insa nu se mai satura de aventuri cu femei. Asa ajunge sa aiba o relatie aparent destul de consolidata cu Carly. Insa nici asa nu ii ajunge. Pana la momentul de realitate totul pare sa fie de vis- cu siguranta ca si in lumea reala o multime au patit asta. Ce incepe sa semene cu fictiunea este relatia stranie intre sotie si amanta cand sotia inselata practic cerseste atentie in fata amantei.

Ajung sa petreaca timp impreuna insa pana sa fie o dulcegarie de prietenie tine de fapt de un oarecare plan. Calry este avocat asa ca stie anumite aspecte legale ce fac „cazul” sa fie mai interesant. Se da o lupta intre ce inseamna realitatea de a fi inselat si cea de imagine si viata de sotie in adevaratul sens al cuvantului.

Planul dibuit de amante aduce un chin pentru marele macho. Primeste portie de hormoni si ii cade parul, ajunge sa fie usor deranjat de ceea ce pe ascuns ajunge sa consume. Si nu dureaza pana cand se ajunge la un punct final. Joaca teatru intr-un stil extraordinar si asta are sa i se intoarca. Avid de avere banii ii sunt insa trecuti pe numele sotiei care lichideaza conturile si resitutie totul pentru a nu ajunge la puscarie.

Si falimentat si fara sotie Mark este clar doborat. O lectie de viata ce aduce in prim plan statutul de nevasta si trista si fara viata perfecta desi aparent asa se dovedea. Un fim hilar pe care sa il savurezi in 100 de minute.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *