legilegi

Stim ca legile sunt menite sa protejeze si sa faca ordine insa intr-o oarecare masura nu ne asteptam ca acestea sa nu fie de folos practic. Asa ca din lista de legi ciudate pana la urma se numara si cateva care nu te ajuta cu nimic si in egala masura sunt cele care starnesc si rasul:

  1. Baltimore, Maryland- se pare ca orice ai face pana la urma nu ai voie sa intri cu un leu intr-un cinematograf.
  2. In Oklahoma cel mai bun prieten al omului este protejat prin lege se pare astfel ca nu exista scuza a celor care incearca sa se strambe la un caine. Asta se va pedepsi.
  3. In Belgia nu exista cenzura de niciun fel cand vine vorba de filmele pentru adulti. Asta se pare ca denota poate toleranta?!
  4. Daca ajungi in Milan vei da peste o lege care spune ca ai voie sa zambesti mai mereu insa exceptie se face la inmormantare, ceea ce este normal si cand vine vorba de vizite la spital.
  5. Poti divorta de sot din ideea ca acesta este impotent. Se intampla deja in 24 de state.
  6. Kentucky- nu ai voie sa fii prins cu cornete de inghetata in buzunare, ceea ce inseamna se pare ca poti ajunge chiar si la inchisoare.
  7. In Danemarca pana sa pleci la drum cu masina ar trebui sa iti verifici si partea de dedesubt a masinii pentru a observa eventuale pericole ori chiar copii sub masina.
  8. In Miami Florida se pare ca nu ai voie sa imiti niciun sunet de animal. Probabil pentru ca sperietura unora poate fi atat de mare incat cei din jur sa se avante sa salveze.
  9. In Franta nu ai voie sa iti numesti porcul Napoleon. Pana la urma acest nume istoric inseamna atat de mult incat sa fie asociat cu un porc.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *