Limonada si de ce ar trebui sa o consumi

Limonada si de ce ar trebui sa o consumi

Limonada este o optiune buna pe timp de vara, avand in vedere ca bifeaza doua misiuni pana la urma. Pe langa faptul ca este necesarul de apa pentru hidratare, bifeaza de asemenea si nevoia de consum a unor antioxidanti. Cert este ca apa cu lamaie este benefica.

Ai toate motivele sa incerci apa cu lamaie si din aceasta categorie se remarca beneficii precum:

  • Buna pentru digestie. Desi lamaia este acida, in stomac aceasta ajunge sa fie alcalina. Imbunatateste modul in care se realizeaza digestia si mai mult decat atat este si cea care ajuta la eliminarea de toxine din organism.
  • Hidrateaza. Fata de alte bauturi care desi sunt pe baza de apa pot sa deshidrateze, precum cafeaua, apa cu lamaie este fara doar si poate cea care bifeaza cu succes hidratarea necesara de peste zi.
  • Un plus pentru sistemul imunitar. Avand in vedere ca lamaia contine vitamina C aceasta aduce un aport al sistemului imunitar asadar intreg organismul are de castigat.
  • Ajuta la arderea grasimilor si la stimularea bilei. In interior, lamaia este de mare ajutor pentru modul in care organismul functioneaza.
  • Daca poti pune la socoteala faptul ca iti improspateaza si respiratia atunci cu atat mai bine. Apa cu lamaie poate fi o forma usoara de gargara pentru respiratie mai proaspata sau poate fi de asemenea si maniera prin care iti potolesti durerile in gat.

Avand in vedere ca iti ofera atat de multe beneficii prin simplul consum, ce apropos nu este un compromis facut, apa cu lamaie sau poate chiar limonada in sine poate deveni aliatul tau pentru o stare de bine. Te simti revigorat, te simti mai animat asa ca iata si un inlocuitor perfect pentru ceea ce inseamna cafeaua de dimineata sau pur si simplu nevoia de a servi ceva gustos la inceput de zi sau peste zi de ce nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.