Lista de dorinte

Lista de dorinte

Fara planuri trecem prin viata parca fara rost. Fara o tinta anume nu vom avea idealuri si pentru ce sa fim mandri ca am reusit sa ne atingem scopul. Oricine are o lista de dorinte care uneori tine de partea materiala- sau de cele mai multe ori-, alte ori tine de spiritual si cum poti sa faci sa te simti mai bine.

Lista de dorinte: simta-te bine

Orice aspect poate fi interpretabil. Asta face ca daca pentru unii a se simti bine inseamna o pauza de la munca pentru altii sa fie momentul 100% dedicat placerilor deocheate. Sa experimenteze noi lucruri, sa invete despre sine, sa descopere o alta forma de placere sa te simti bine inseamna sa isi faci toate poftele, de orice fel ar fi ele.

Lista de dorinte: cunoaste eroticul

In lista de senzatii pe care ti-ai dori sa le cunosti se numara si eroticul. Fie ca admiti sau nu acesta face parte din viata ta. Mai mult sau mai putin, tocmai de aceea unii sunt mai mult sau mai putin fericiti. Cunoaste eroticul in adevaratul sens al cuvantului la erotic massage Bucharest este o prima invitatie ce se continua cu masaje diverse.

Pentru cei care nu au trecut inca pragul unui astfel de salon lista de dorinte are ce include. Si chiar si pentru cei care au mai experimentat asa ceva exista inca o lista lunga de completat. Pentru ca masajul erotic este fara doar si poate o lumea de explorat care nu se termina la momentul in care ai atins un punct de climax. Pentru ca de fiecare data este altfel si fiecare atingere iti dezvaluie noi senzatii.

Erotic massage Bucharest este poate si o lectie de viata. Sa iti demonstreze ca acolo unde nu exista o lista de dorinte nimic nu este atragator. Insa cu simplul gand ca vei ajunge intr-un loc de delectare de oridinul intimului esti mai incitat ca niciodata. Nu stii cum vei continua, cum vei reactiona, nu stii cine te va conduce pe drumul placerii si asta este din ce in ce mai atragator in misterul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.