Cum ar fi sa putem consuma acel ceva care sa ne protejeze pielea de razele solare si in plus sa ne ofere un bronz de durata? Se crede ca morcovii sunt cei care favorizeaza un bronz pastrat pe termen lung insa nu pot proteja pielea la expunerea solara. O astfel de dorinta este indeplinita caci exista deja prima lotiune solara ce se poate consuma.

Se numeste Harmonized si are un factor de protectie de 20. Se crede ca poate sa protejeze in proportie de pana la 97%, deci indeplineste pana in acest punct toate conditiile de protectie solara ca la carte. Produsa de Osmosis Skincare din SUA aceasta lotiune vine in doua variante. In primul rand este acea lotiune care sa te protejeze de ultraviolete insa care sa iti permita sa te bronzezi si cea care sa nu te lase sa te bronzezi, de preferat sa o folosesti cand ai treaba in oras si nu iti doresti sa capeti linii, dungi inestetice din cauza hainelor.

Cum se foloseste Harmonized. Asa cum se explica de cei care au produs o astfel de crema se amesteca totul cu apa si se recomanda numai 2 mililitri de lotiune. Consumata ca atare cu o ora inainte de a te expune la soare ceea ce devine poate in inconvenient este ca trebuie sa consumi aceasta doza la fiecare 4 ore. Asta pentru ca este de la sine inteles ca se elimina prin pori numai prin transpiratie foarte repede sub efectul caldurii.

Producatorii spun ca aceasta lotiune este chiar si mai buna decat variantele de creme clasice pe baza de zinc si titan. Harmonized reflecta razele ultraviolete si impiedica inflamarea. Nu se cunosc insa toate efectele secundare sau daca exista acestea insa clar este ca pentru noutatea ce o aduce multi o vor incerca cel putin de curiozitate. Nici pretul nu se stie inca.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *