Lucruri esentiale pentru baia ta

Lucruri esentiale pentru baia ta

Baia este unul dintre locurile în care pericolul este peste tot și este, de asemenea, un domeniu care, ca părinți ne viziteze mai multe ori pe zi pentru a curăța copiii noștri. Apă caldă, suprafață alunecoasă, obiecte ascuțite, cum ar fi aparate de ras sau suprafață tare, cum ar fi cadă de baie, vasul de toaleta, etc .. toate aceste elemente s-au provocat leziuni la sugari, copii mici sau copii, în general. Acesta este de ce este foarte important pentru a face baie în condiții de siguranță pentru copii. Un copil nesupravegheat într-o baie poate duce la un eveniment periculos.

Cei mai mulți părinți sunt de acord că timp de baie este unul dintre acele momente prețioase am petrecut cu copilul nostru, dar, de asemenea, una dintre cele mai dificile, dacă nu sunt bine echipate. Există mai multe elemente utile pentru a face timpul de baie în condiții de siguranță și plăcută pentru tine si copilul tau.

Mat non-alunecare este un element esențial în baie, plasat în cada de baie va ajuta la prevenirea căderilor de la suprafața alunecoasă a vă cadă. Se lipeste ferm la suprafața de cada si permite stă ferm pentru copilul dumneavoastră. Alternative la mat non-alunecare sunt plin de culoare, rogojini non-alunecare texturate, care se includ mai multe puncte și au un scop dublu. Ele pot ajuta la prevenirea copiii de la care se încadrează, dar ele pot, de asemenea, să vă spun atunci când apa este prea fierbinte. Cuvântul „Hot”, apare în centrul fiecărui punct în cazul în care apa este prea fierbinte. Acesta este un colorat, distractiv și în condiții de siguranță alternative cadă mat. Ventuzele de pe spatele mat ofera o aderenta foarte puternic. Rigole

Temps apă cadă, ele sunt foarte bune la permițându-vă să știți atunci când apa se apropie de niveluri periculoase pentru scăldat un copil si ei vor ajuta la prevenirea una din prejudiciu copil mai raportat, arsuri de apă caldă. Unele au o imagine de o rață, ceea ce face jucaus pentru copii. Liniile de pe rață sunt sensibile la temperatură și schimbările de la albastru la magenta la apa cadă devine prea cald. Temps apă Cadă oferi, de asemenea, unele de prevenire a căderii, dar trebuie să utilizați mai multe dintre aceste rate mici pentru a simula un mat non-alunecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *