Lucruri pentru care nu trebuie sa iti ceri scuze

Lucruri pentru care nu trebuie sa iti ceri scuze

Nimeni nu este perfect, cu totii suntem predispusi la greseli si ajungem sa ne cerem scuze pentru ca regretam anumite actiuni sau anumite vorbe spuse. Cu toate acestea, scuzele nu sunt necesare in absolut orice situatie, insa adesea punem mai presus sentimentele altora decat ale noastre. Iata o lista de lucruri pentru care nu trebuie sa iti ceri scuze.

Forma de exprimare. Viata e ca un montagne-russe, cu urcusuri si coborasuri. Fiecare dintre noi are o modalitate de a-si exprima frustrarile adunate. Fie ca nervii se varsa in articolele scrise pe un blog, printr-o plimbare facuta singur sau prin discutii cu altii, niciodata nu trebuie sa iti ceri scuze pentru ca iti exprimi sentimentele.

Fiecare dintre noi are trasaturi de caracter unice. Nu toata lumea are aceleasi gusturi in materie de muzica, spre exemplu. Fiecare avem parerile personale, lucruri in care credem, hobbyuri si asa mai departe. Daca celorlati nu le convine, cu siguranta nu trebuie sa iti ceri scuze pentru asta. Fii tu insuti si atat!

Daca iti place munca pe care o faci si petreci mai mult timp decat altii la serviciu, atunci nu trebuie sa devii complexat de faptul ca altii fac exact contrariul si efectiv nu ai pentru ce sa regreti faptul ca muncesti in plus. In cele din urma acest lucru va fi in beneficiul tau.

Trecutul este un alt lucru pentru care nu trebuie sa regreti. Ce s-a intamplat s-a intamplat, cu totii facem greseli, ni le asumam si trecem peste. A te simti vinovat tot timpul pentru intamplari trecute te impiedica sa mergi mai departe, astfel trecutul trebuie sa ramana exact acolo unde este: in trecut.

De asemenea nu trebuie sa iti ceri scuze pentru ca plangi, pentru ca refuzi sau dezaprobi pe cineva, pentru ca reusesti sa castigi mai mult decat altii, pentru ca iti urmezi visul sau pentru ca esti excentric. Fiecare are propria sa individualitate iar regretele in aceasta privinta nu isi gasesc rostul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.