led

led

Timp de ani buni, becurile incandescente de 100 de wati ne-au luminat dormitoarele si holurile, in timp ce becurile de 60 de wati ne-au ajutat sa cream o lumina mai placuta si mai usoara  pentru lampile de birou si de citit sau pentru interioarele dulapurilor. Insa, pana si becurile incandescente incep sa aiba probleme iar un reflector led ar putea sa schimbe fata tehnologiei in iluminarea moderna.

Fostele becuri incandescente  sunt ineficiente, consuma multa energie electrica drept caldura si au durate e viata mult mai reduse  decat a becurilor fluorescente, ca sa nu mai spunem de cele de tip reflector led rgb. Ledurile ofera avantaje mult mai mari asupra iluminarii locuintelor sau cladirilor in care se lucreaza, prezentand urmatoarele avantaje principale:

  • Consum mai redus de energie electrica;
  • Durate de viata mai mari fara riscul mercurului toxic prezent la becurile fluorescente.

De exemplu, un bec incandescent  de 60 de wati atrage electricitate care costa mai mult de 12 milioane de RON pe an si produce in jur de 800 de lumeni. Becurile cu LED sunt mult mai economice decat atat si mai avantajoase decat orice alt bec incandescent si fluorescent la un loc, atragand mai putin de 8 wati de energie electrica, costand in jur de 112 RON pe an si durand pana la 50.000 de ore sau mai mult. Imagineaza-ti cat de mult te-ar tine un asemenea bec cu led in locuinta ta, avand in vedere ca un an are 8.760 de ore.

leduri

Aceste lucruri fac ca tehnologia iluminarii cu led cu care vine in intampinarea clientilor sai site-ul-magazin online MagicLED sa sune foarte bine si sa inspire tot mai multa lumea care vrea sa incerce si o alta alternativa a unor servicii mai eco in ziua de azi.

Raportul calitate-pret al produselor de iluminat si al becurilor economice de pe acest site este unul perfect echilibrat deoarece avand in vedere lumina pe care o emit si consumul redus de putere, totul se intelege de la sine.

Gama variata de corpuri de iluminat si de produse economice de la MagicLED este exact ceea ce diferentiaza acest magazin online de alte magazine de accesorii de iluminat si scoate in fata avantajele economiei si durabilitatii noilor tehnologii de iluminare a locuintei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *