Mananca sanatos si alege numai produse bio

Mananca sanatos si alege numai produse bio

Sucul de rosii este considerat a fi un super-aliment, datorita vitaminelor si mineralelor prezente in acesta. Astfel, sucul de rosii proaspat, realizat din rosii proaspete crescute natural, fara aditivi si conservanti, este excelent, fiind o sursa bogata de vitamina A, vitamina K, vitaminele B1, B2, B3, B5 si B6, dar si minerale precum magneziu, fier sau fosfor. Pe langa faptul ca sucul de rosii bio gasit pe pagina online http://www.cosuldelegume.ro/camara/suc-de-rosii.html este foarte gustos dar si sanatos, acesta are o multime de beneficii asupra sanatatii dar si a frumusetii. Pe scurt, un pahar de suc de rosii este de-ajuns pentru a-ti mentine un aspect frumos si plin de sanatate.

De asemenea, rosiile in bulion, sucul de rosii si bulionul au o valoare nutritionala foarte mare, iar consumul regulat de produse bio are un beneficiu incredibil asupra sanatatii. Nu numai ca astfel de produse contribuie la reducerea riscului de a dezvolta boli cardiovasculare, dar, potrivit studiilor stiintifice, sucul de rosii are puterea de a intari si sistemul imunitar.

In acest sens, bulionul oferit de magazinul online Cosul de Legume este realizat in conditii excelente, fiind un produs ce urmeaza o reteta traditionala, mostenita de la generatiile trecute. Dupa ce rosiile se culeg si se zdrobesc, se urmeaza un proces tipic ce conduce la finalizarea si obtinerea sucului de rosii bio. De altfel, bulionul de casa, fara conservanti, dar si sucul de rosii – cu o valoare nutritionala mare, pot fi comandate de aici.

Muraturile de iarna- farmacie la borcan

Mai mult decat atat, muraturile de iarna pot contribui si ele la imbunatatirea starii de sanatate, prin faptul ca reduc nivelul de colesterol rau, scad tensiunea arteriala, imbunatesc digestia da si circulatia sanguina. Insa, muraturile in otet sunt produse bio ce au un rol mai degraba terapeutic: calmeaza si imbunatatesc o serie de probleme de ordin digestiv, intaresc sistemul de imunitate, trateaza infectiile fungice si ajuta la mineralizarea oaselor. Mai mult decat atat, muraturile de iarna in saramura imbunatatesc efectul antibacterian al acestora.

Magazinul online Cosul de Legume reprezinta locul unde fructele, legumele si ierburile aromatice se intalnesc, si dau nastere alimentelor bio, potrivite atat pentru cei mici, cat si pentru adulti. In plus, tinerii care au pus bazele magazinului Cosul de Legume in anul 2011, pun mare accent pe prospetime, de aceea livreaza numai produse de calitate. De asemenea, la magazinul Cosul de Legume, consumatorii pot gasi alimente gustoase, bio, dar si cu o valoare nutritionala ridicata, oferind o sansa de a duce un stil de viata cat mai sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *