Manichiura spa, pas cu pas

Manichiura spa, pas cu pas

Manichiura spa este de o complexitate aparte. Implica in primul rand curatarea, ingrijirea unghiilor si a degetelor insa in egala masura tine de sanatatea acestora si de modalitatea prin care sa iti evidentiezi mainile cu manichiura cu tot.

O manichiura spa te relaxeaza, iti da acea senzatie de eliberare, de usurare. Implica pasi importanti si se diferentiaza de o manichiura simpla, clasica printr-o serie de aspecte. Incepe insa in stil clasic si anume cu  degetele inmuiate in apa calda insa ca un secret pentru o stare de bine apa poate sa cotina si produse parfumate pentru aromaterapie. In orice caz se necesita in jur de 5 minute de relaxare de asa natura pentru a permite ca pielea sa se inmoaie si mai cu seama partea de cuticule, ce are nevoie de pasi premergatori pentru a se putea indeparta mai usor.

Partea de curatare conteaza si ea asa ca urmeaza ca un alt pas pentru o astfel de procedura. Nu este cu nimic nou mai ales ca se indeparteaza oja, daca este cazul si se curata intreaga unghie de impuritati si murdarie. Ce urmeaza insa este de un stil aparte. In prima faza dupa curatare manichiura spa continua cu o exfoliere, cu un scrub. De preferat a fi vorba despre produse usor agreate de piele si anume cu extracte naturale, cele care exfoliaza insa nu lasa pielea zbarcita sau nu usuca in mod exagerat.

Scrub-ul se aplica si se realizeaza atat pentru partea de unghie cat si pentru cuticule si palma. Urmeaza hranirea pielii asa ca un unt special se aplica in acest sens. Se aplica masca cu actiune de 15 minute, masca ce ar fi bine sa includa si celebra vitamina E, cea care protejeaza pielea si ajuta la sanatatea acesteia, de la regenerare la hranire.

Partea de rasfat maxim inseamna masajul mainilor. Atat pentru partea de unghii cat si pentru intreaga palma masajul cu ajutorul uleiurilor speciale ajuta si la imbunatatirea circulatiei; asta te va ajuta sa ai mainile fresh, perfecte, sa ai pielea ferma. Dupa cateva minute de rasfat in acest sens urmeaza ceea ce tine de aplicarea cremei hranitoare.

Abia dupa ce toate aceste etape au ajuns la un final se poate considera un inceput bun pentru manichiura in stil clasic asa cum o stie toata lumea. Abia acum se poate considera ca unghiile se pot da cu oja sau sa se aplice unghiile cu gel, dupa caz si preferinte.

Este de la sine inteles ca o manichiura spa este total aparte de cea simpla, implicand cu multi mai multi pasi si axandu-se pe intreaga mana, de la unghie la cuticule, degete. Nu este totusi imposibil sa faci totul si acasa insa ai nevoie de produse pe masura. Asadar, pentru a avea parte de o manichiura deosebita pusa in valoare si de mainile tale bine ingrijire opteaza pentru o manichiura spa si achizitioneaza pentru asta toate produsele necesare. Gasesti aici nails shop, online, cu un singur click; pe cat de rapid pe atat de eficient, timpul salvat il poti dedica astfel manichiurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.