Odata cu lansarea actualizarii iOS 8 in perioada acestui an, Apple are de gand sa adauge o mana de noi functii referitoare la mesageria iPhone-urilor(via Wired). Cea mai faina dintre aceste noi functii reproduce cumva Snapchat, si iti permite sa trimiti mesaje vizuale care se autodistrug chiar din aplicatia de mesagerie.

De asemenea un lucru grozav: Vei avea posibilitatea sa dai pe „mute” acele cumplite mesaje de grup care iti tot fac telefonul sa bazaie toata noaptea, doar pentru ca prietena ta cea mai buna a vrut sa te tina la curent despre locatia in care se afla si cat de bine se simte acolo alaturi de restul prietenilor vostri. Chatul de grup poate fi de asemenea redenumit pentru a face referinte mai usor.

Iar pentru cei care au 20 de ani care stau mereu in vreun bar de undeva si intreaba mereu ce melodie ruleaza in acel moment, scuzandu-se ca ei nu mai asculta radio-ul si ca nu stiu cine este Iggy Azalea, exista mereu posibilitatea sa apeleze la Shazam care este incorporat in Siri.

Astfel vor putea intreba direct telefonul cine canta acea melodie, cine este interpretul acesteia, si Siri sa  raspunda ca se numeste cutare si este cantata de cutare si cutare. Te va intreba daca vrei sa o cumperi sau sa o descarci in telefonul tau si sa te introduca imediat in magazinul iTunes si apoi sa poti petrece la nebunie si la nesfarsit odata ce ai descoperit ca asa ceva se poate.

Asta se numeste pur si simplu tehnologie si iOS de la Apple!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *