mesaje text

Intr-o relatie, mesajele text reprezinta o modalitate de comunicare grozava si convenabila. Cu toate acestea, aceleasi SMS-uri, discutii pe chat sau de o alta forma pot sa si indeparteze persoana iubita. Cum pot fi afectate relatiile de mesajele text aflati in continuare.

Studii realizate asupra diverselor cupluri arata faptul ca daca o fata ii scrie mesaje foarte des iubitului, acest lucru o face fericita, in timp ce partenerul poate sa o considere cicalitoare. Pe de alta parte, daca iubitul ii trimite mult prea multe mesaje iubitei, acest lucru poate fi un semn ca este nefericit de relatia avuta.

Obiceiurile nedorite cele mai frecvente intre parteneri, cu privire la comunicarea prin mesaje, incep cu o trimitere de mesaje in exces. Acesta este primul semn ca ceva in relatie nu merge bine. Acest lucru se intampla de obicei cand partenerii nu petrec prea mult timp impreuna si ajung sa comunice mai mult prin mesaje decat discutand fata in fata. Treptat relatia se raceste astfel si se ajunge chiar la despartire, in unele cazuri.

Mesajele text trimise de unul din parteneri catre celalalt cand acesta este la munca este un alt obicei daunator. Un studiu condus de cercetatori de la o universitate americana arata ca aproximativ 47% din barbati nu agreeaza mesajele romantice trimise de partenere in timp ce lucreaza, in timp pe restul de 53% nu ii deranjeaza.

A discuta problemele din relatie prin mesaje poate fi o alta greseala fatala. Aceste probleme trebuie discutate fata in fata, intrucat prin mesaje nu se pot vorbi astfel de chestiuni fara a se da nastere la interpretari gresite.

Desi mesajele text sunt o varianta buna de exprimare a afectiunii si emotiilor catre persoana iubita, pot sa dauneze intr-o oarecare masura. Excesele nu sunt niciodata benefice – acest lucru l-a constatat intreaga omenire de-a lungul existentei. Astfel, chiar daca traim intr-o era a tehnologiei, nu trebuie sa facem abuz de aceasta deoarece ne pot fi afectate relatiile cu cei din jur, si chiar relatiile romantice.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *