black friday reduceriblack friday reduceri

De Vinerea Neagra sau modern spus de la originea sa Black Friday, te vezi ca un copil ca poarta de gradinita. Parca ti-ai dori de toate si daca tot s-a anuntat cu mare tamtam ca vor fi reduceri atunci asa sa fie. Insa norocos sa fii sa ai parte de oferte caci in unele cazuri ramani cu un gust amar.

Trebuie sa intelegem ca acest concept tine de fapt de o strategie de marketing si nu prea are cum sa ajunga pentru toti. In orice caz, intelege cum merge treaba si alege sa mergi pe acel drum. Iata insa si cateva mituri despre asta si ce trebuie sa crezi din ele:

  1. Nu toate magazinele incep ofertele ca si start in acelasi timp. Unii preiau deja comenzi pe sistem online inca de la miezul noptii asa ca ai motive sa te grabesti insa numai daca stii ce si unde sa cauti.
  2. Nu te increde in orice oferta ca si timp de livrare. Trebuie sa ai o confirmare a faptului ca respectiva comanda a fost preluata asadar sa nu te surprinda un timp cu mult mai mult, chiar dublu, cand trebuie sa ti se livreze produsul.
  3. Ofertele sunt si online. Asta insa nu inseamna ca pretul final va fi acelasi cu cel afisat pe site la fiecare produs in parte. In unele cazuri se adauga si TVA-ul abia dupa, plata transportului asa ca trebuie sa analizezi foarte bine care este pretul real al unui produs dorit.
  4. Chiar daca in mod normal orice magazin isi doreste sa se promoveze si sa isi expuna produsele asta nu inseamna ca toata gama lor va fi una vizibila din timp. Trebuie sa analizezi singur in functie de ceea ce te intereseaza.
  5. Si nu in cele din urma nu poti returna chiar orice vei cumpara. Se aplica in general pentru produse, indiferent daca este sau nu vinerea neagra. Insa mai mult ca oricand acum comerciantii ar putea inaspri aceste reguli tocmai pentru a vinde mai mult si a fi siguri ca nu sunt sanse de a da inapoi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *