stresstres

Stresul face parte parca inevitabil din viata noastra. Poate ca nu vei simti pe moment ce efecte poate sa aiba insa in scurt timp descoperi ca o clipa de stres atarna cu mult mai mult decat ce credeai initial. Descopera cum chiar si mici lucruri ajung sa te afecteze.

Fara sa iti dai seama dezordinea din jurul tau aduca la influenta stresului. Asta pentru ca vei trai mereu cu ideea ca mai ai ceva de facut. In plus, tine de faptul ca amani prea mult ceea ce trebuia deja facut.

Si ca tot vorbeam de amanare si acest aspect conteaza in procesul de influenta a stresului in viata ta. Pe moment va conta ca nu te incarci cu prea multa treaba insa pe parcus te vei incarca cu prea multe ce trebuiesc rezolvate fara doar si poate. Tinand cont de toate acestea amanarea face sa se adune grijile. Si cand te vei gasi spre exemplu in punctul in care va trebui sa prioritizezi totul nu este atat de usor pe cat pare. Din nou, gestionarea unor situatii presante reprezinta un alt factor de stres.

Pe fond nervos ajungi sa dezvolti si conflicte. Asta pentru ca stresul te face mai irascibil ca oricand. De evitat situatiile ce te pun fata in fata cu partenerul de viata sau oricine altcineva, pana cand nu iti echilibrezi starea.

Nu esti un tip decis? Asta te va stresa de asemenea pentru ca amani, nu stii ce sa alegi, nu stii ce ar trebui sa faci si asta adauga un factor de stres la ceea ce deja ai. Asa ca mai bine iei decizii rapide, chiar atunci cand trebuie, fara sa iti mai prelungesti timpul de chin. Pana la urma stresul isi arata si efectele, de la lipsa de somn si pana la timpul incarcat de treburi.

De admin

Un comentariu la „Motive de stres la care nici nu te-ai fi gandit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *