Motive pentru care montarea unui termostat inteligent iti va surade

Motive pentru care montarea unui termostat inteligent iti va surade

Facturile ridicate la gaz si electricitate sunt 2 dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta romanii in sezonul rece. Daca mai demult optimizarea consumului sau mentinerea unui nivel dorit de confort termic erau dificil de realizat, iata ca in prezent exista solutii cat se poate de numeroase in acest sens.

Este vorba in mod special despre termostate inteligente de la Salus care reusesc sa rapunda prompt la intrebarea „Cum pot avea un consum rezonabil cu costuri reduse?”. Pentru a intelege de ce spun asta, iti voi oferi si cateva justificari.

Momentul prielnic pentru instalarea unui termostat apare imediat dupa trecerea de la sistemul public de incalzire la centrala termica individuala. Astfel, vei avea posibilitatea sa reglezi valorile temperaturilor din locuinta dupa bunul plac, insa avantajele unor termostate inteligente de la Salus nu se limiteaza numai la acest aspect.

Termostatul la care fac referire face parte, asa cum anunta si denumirea, din categoria termostatelor inteligente. Primul dintre plusurile sale este faptul ca permite setarea unui program de functionare a centralei personalizat, in sensul ca se muleaza dupa orarul zilnic al utilizatorului. In felul asta vei putea alege unul dintre programele prestabilite din fabrica ale termostatului sau vei putea crea un program propriu care sa controleze temperaturile din locuinta.

Avantajele cu care vine la pachet un termostat inteligent de la Salus

Cu un termostat ambiental precum este cel de la Salus poti sa cresti sau sa reduci temperturile din locuinta de la distanta. Da, ai auzit bine, nu trebuie sa fii acasa pentru a putea accesa sistemul. Acesta poate fi controlat cu ajutorul aplicatiei dedicate, cu conditia sa ai acces la o conexiune pe baza de internet. Numai gandul ca vei ajunge acasa si vei gasi o casa incalzita te stimuleaza sa termini mai repede treaba si iti reda un confort psihic.

Lista plusurilor continua cu avantajul ca vei putea incalzi individual spatiile din locuinta, dupa cum este nevoie. Daca planul tau zilnic include o masa, un dus si odihna, nu are rost sa consumi inutil energie pentru incalzirea camerei de oaspeti, de exemplu. Termostatul Salus iT500 a castigat o bine meritata popularitate tocmai prin prima faptului ca ofera posibilitatea de a seta individual temperaturile pentru fiecare camera in parte.

Usurinta de folosire si functiile intuitive incurajeaza de asemenea achizitionarea unui model din gama de termostate inteligente de la Salus. Acesta nu implica la instalare prezenta unui specialist in domeniu, putand fi montat chiar de consumator. Setarile simple pe care le poti accesa din aplicatie castiga detasat la capitolul comoditate. Astfel, comutatorul rotativ cu o gradatie de 1 la 5 care te obliga sa ghicesti prin incercari repetate nivelul temperaturii este un dispozitiv depasit.

Chiar daca te afli in plin sezon estival, ar trebui sa ai in vizor o asemenea achizitie, mai ales ca nu va mai trece mult pana casa ta va avea din nou nevoie de caldura. Vei pleca la munca, iar copiii vor ramane acasa. Cu ajutorul termostatului preiei grija setarii temperaturii optime in sarcina ta, iar cei mici se vor bucura de confort termic deplin.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.